В камуфляжі без пікселей: Ані Лорак сконфузилася вибором актуального образу в стилі хакі (ФОТО)

Знаменита співачка Ані Лорак, яка сама родом із України, проте під час повномасштабної війни живе в росії, показалася на весь світ у камуфляжному одязі.

Ані Лорак – це популярна співачка, яка народилася й розпочала свою кар’єру на території України. Проте вже давно, під час того як ішла і продовжує йти війна в Україні, яку розпочала рф, жінка продовжує проживати в росії, яка напала і щоденно вбиває українців та українок.

Жінка не просто замовчує велику кровопролитну війну, вона ще і продовжує працювати на російську федерацію, тим самим спонсорувати країну-агресорку та її вбивства.

На цей раз Ані Лорак (справжнє ім’я якої Кароліна Куєк) сконфузилася на цілий світ тим, що вона опублікувала фотографію, де позує в камуфляжі.

Скріншот зі сторіс
Скріншот зі сторіс

Жінка сфотографувалась у дзеркалі разом. Показалася вона в сірому худі, судячи з усього, далі – у шапці чорного кольору, у темних окулярах, які вона не зняла навіть будучи у приміщенні. Зверху на виконавиці – куртка кольорів камуфляжу. Це, звісно, виглядає дуже дивно, враховуючи той факт, що в рідній країні Ані Лорак продовжується війна, а вона ж, співачка, ще і мовчить про всі трагічні події та виставляє такі фотографії.

Свій образ жінка не прокоментувала ніяк. Вона лише відмитила на сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм свою колегу, поставила сердечко. Видно, що надворі вже, скоріш за все, темно, позаду жінок – якась ширма.

Ані Лорак часто показується в різних образах, які бувають провокативними, наприклад, своєю відвертістю, проте цей знімок конкретно аж сколихнув мережу – камуфляжна куртка стала резонансом і неабияк обурила ще більше всіх, хто не розумів, скільки можна мовчати про те, що роблять із твоєю країною.

Схожі статті