56-річна Ольга Сумська вперше відверто показала, як тримає себе у гарній формі: планка, випади та нахили

Ольга Сумська українська актриса, яка вважається легендою українського кінематографа. Оскільки її професія досить публічна, то жінка має виглядати завжди приголомшливо, тому спорт невід'ємна частина її життя.

Ольга з самої юності мала гарну фігуру, вона струнка, довгонога красуня, яка заворожує більшість глядачів. Її риси обличчя досить нестандартні, оскільки вона має темні великі та красиві очі, пухкенькі губи, власні та дуже чарівний погляд. І, звісно, все це результат роботи над собою, бо просто так зберегти таку фізичну форму після народження двох доньок – неможливо.

Ольга Сумська

Сумська завжди досить стримана у своїх розповідях про життя, більше інформації у її соціальних мережах є про роботу, творчість та волонтерство. Звісно, іноді Ольга викладає спільні сторіс з чоловіком Віталієм Борисюком, але це теж не часто. Загалом акторка більше зосереджена на роботі та волонтерстві. Зараз артисти багато виступають на благодійних концертах, тому часу на те, щоб демонструвати що відбувається вдома у них замало.

Проте Сумська встигає займатися спортом і ось якраз це вона і демонструє у своїх сторіс. Вчора, Сумська вирішила показати, як у свої 56 тримає себе у гарній фізичній формі. У спортивному костюмі Оля зняла, як вона займається спортом у гастрольних умовах, в готелі. Жінка робила планку, випади, розтяжка, нахили та багато інших вправ, які гарно розганяють кров та жири по організму.

Спорт житя Сумської

Отже, тепер відомо, що Сумська не тільки від природи має гарну фігуру, а ще й підтримує її фізичними навантаженнями.  І навіть на гастролях, Ольга знаходить 15 хвилин, щоб займатися та прокачати своє тіло. У її віці це неймовірно класно, мати жагу до спорту та навіть за незвичних  обставин займатися.

Спорт життя Сумської

Тож, секрети краси Олі Сумської тепер розкриті, і навіть видно, як вона робить якісь певні вправи, тому, можна навіть повторювати за Ольгою та займатися разом.

Схожі статті