Екс-холостячка Злата Огнєвіч показала наймодніший тренд 2023 року: немов чорний лебідь (ФОТО)

Злата Огнєвіч відома українська співачка, яка може зачарувати своєю красою та ніжністю. Тому не дарма на шоу "Холостячка" вона закохала в себе всіх чоловіків на проєкті.

Злата завжди виступає в образі справжньої тендітної леді, вона полюбляє сукні та класичні брючні костюми. Певно з її ніжною зовнішністю Злату важко уявити у якомусь брутальному образі, здається, що такі образи взагалі не для неї.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Хоча за своїм характером Огнєвіч дуже стійка та сильна жінка. Оскільки вона росла в родині військового та виховання зі сторони батька будо доволі суровим, то й характер у неї дуже сильний, як у бійця. Тому Злата й досягла великого успіху у своїй творчій кар’єрі, адже конкуренції завжди багато, і, як ми знаємо, не завжди талановитим людям дійсно допомагає доля та дає їм змогу бути зірками. І навіть величезна працьовитість також нічого не гарантує.

Тож, Злата є прикладом того, що зовнішність може бути оманливою. І останній образ на фотосесії це дійсно показує. У своєму instagram профілі співачка виклала фотокартки, де вона постала в образі чорного ніжного лебедя. Прозорі широкі брюки з мережива та топ з пір’ям дуже пасують Златі, вони роблять її настільки жіночною та водночас підкреслюють її внутрішню силу.

Насправді віднайти цей баланс досить складно, але Огнєвіч це вдалося, оскільки її вбрання відразу розповідає, яка вона всередині. Тобто справжня. І, звісно, це фото набрало багато коментарів. Один з них залишив Євген Клопотенко, який вже неодноразово писав жінці компліменти у соцмережах під постами.

Також артистка написала пост про вдячність собі за все, що вона має тут і зараз, а також Злата нагадала, що не можна відкладати все на потім і ставити своє життя на паузу. Треба жити та робити себе щасливим тут і зараз. І справді, іншого життя у нас не буде, тому, досить себе обмежувати у своїх бажаннях. Варто цінувати кожну мить свого життя, а українцям тим паче необхідно це якомога швидше зрозуміти.

Схожі статті