Готують разом? Ксенія Мішина та Ектор Хіменес-Браво показали майже однакові сніданки: без авокадо нікуди

Відомо, що сніданок – це найкорисніший прийом їжі, адже саме зранку людям потрібно набратися правильної енергії, яка буде поштовзом для нових звершень. Звісно, не всі полюбляють готувати зранку чи мають таку можливість, особливо зайняті люди. Але є зіркові представники, які постійно слідкують за харчуванням.

Наприклад, відомо, що знаменитий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво точно ніколи не залишає себе без смачного та вишуканого сніданку, і майже щодня він демонструє, що готує та потім ділиться рецептами своїх професійних, але легких страв. Загалом для Ектора не поснідати – це велика проблема, оскільки він не розуміє, як ще запустити організм після тренувань та після пробудження.

Ектор Хіменес-Браво

Теж саме стосується й української акторки Ксенії Мішиної, яка дуже ретельно стежить за своєю фігурою. Ксенія регулярно займається спортом, це і йога, й спортзал, й басейн. Також жінка часто відвідує масажиста. І правильний раціон харчування не є винятком. Холостячка дуже відповідально ставиться до того, що вона їсть. Тому навіть на зйомки за кордоном вона сама готує собі їжу, і зазвичай це щось правильне та корисне.

Ксенія Мішина

Днями Ектор та Ксенія вирішили показати, чим вони харчуються, і один інгредієнт виявився однаковим у їхніх стравах. Це авокадо, відомо, що воно має багато вітамінів та користі для організму, а ще ним можна надовго насититися, що теж додає особливого плюсу.

Сніданок Ксенії

Тож, Мішина виклала фото свого сніданку зі зйомок, і на тарілці була гречка, яйця, салат, броколі та авокадо. Це і смачно, і корисно, і що дуже важливо для акторки – не калорійно. А от у Ектора блюдо дещо цікавіше, щось на кшталт омлету зі смачною та загадковою начинкою, і, звісно авокадо.

Сніданок Ектора

Дуже цікаво, що ці історії були викладені в один і той же ранок, хоча Мішина та Ектор знаходяться у різних країнах, проте вони знайомі особисто, бо Ксенія була на “МастерШеф” в якості гостя. Тож, правильне та корисне харчування об’єднує на підсвідомості.

Схожі статті