Історія кохання і розставання Світлани Лободи та Геннадія Попенка: “Відчував себе валізою без ручки”

Світлана Лобода - знаменита співачка, яка зустрічалася із Геннадієм Попенком, із яким пізніше виконавиця дуже й дуже гучно розійшлася назавжди.

Стосунки – це завжди нелегка річ, яка потребує багато сил, жертовності та розуміння. Саме тому багато пар можуть швидко починати зустрічатись, жити разом чи одружуватись. Однак, з такою самою швидкістю вони потім, ймовірно, розійдуться. Прочитайте історію кохання артистки Світлани Лободи з ведучим Геннадієм Попенком.

Відома українська співачка Світлана Лобода познайомилась зі своїм бойфрендом, який є телеведучим та актором, Геннадієм Попенком на одній з вечірок. Це був 2002 рік, коли Лобода лише починала топтати стежку до популярності та вона виступала у гурті “Капучіно”. У той час Геннадій був ведучим на одному з українських телеканалів. Молоді люди закохались і почали зустрічатись. І вже через пів року пара почала мешкати в одному будинку. Стосунки Світлани Лободи та Геннадія Попенка тривали чотири роки. Але тоді вони вирішили розірвати все.

Г
Геннадій Попенко

Як відомо, ініціатором завершення стосунків став саме телеведучий. Геннадій Попенко почав усвідомлювати, що він не матиме можливості фінансово допомагати Світлані стати зіркою. Адже співачка тоді надзвичайно сильно мріяла бути на великій сцені.
Згодом Світлана Лобода заявила, що кохала по-справжньому усього раз. Українська артистка зізналась, що Геннадій Попенко – це єдине і найбільше її кохання.

Незважаючи на кінець стосунків колишні часто перетинались. Одна з причин те, що племінниця Попенка є хресною донькою Світлани Лободи.

У 2010 телеведучий зустрів нове кохання – модель Ірину. Вони також познайомились на роботі. Згодом чоловік і жінка одружились і виховують чудових доньок. Сьогодні екс Лободи служить у лавах Збройних сил України.

Схожі статті