Планують збільшення родини? “Вагітна” Настя Каменських і Потап розповіли про цікаве положення співачки

Відома українська співачка Настя Каменських та її чоловік Потап дали інтерв'ю, в яких розповіли про поповнення в родині. Коли зірки планують стати батьками, дізнайтеся в нашій статті.

Про імовірну вагітність Насті Каменських в мережі говорять близько 10 років. Втім, співачка все ніяк не народжує спадкоємця, хоча має чоловіка, сімейне гніздечко та хороше фінансове положення. Що саме є причиною затягування з цим питанням артистка не розповідає. Мовляв, так вирішив Господь.

Втім, і Настя і Потап охоча обговорюють журналістами майбутнє поповнення в родині. Наприклад, продюсер не приховує, що мріє стати багатодітним батьком і в цьому питанні розраховує на Каменських.

Настя Каменських і Потап розповіли про цікаве положення співачки

Як виглядає маєток Насті Каменських та Потапа
Настя Каменських і Потап розповіли про цікаве положення співачки

Після того, як Настя Каменських повернулася з Іспанії плітки про її вагітність лише посилилися. Причиною їм послужила фігура артистки, яка значно круглилася. Коментарі під публікаціями зірки в соціальній мережі Instagram були буквально заповнені питаннями, чи виношує вона дитя. Втім.

Коментарі під публікаціями зірки в соціальній мережі Instagram були буквально заповнені питаннями, чи виношує вона дитя.

Потап натякнув на розставання з Каменських
Настя Каменських і Потап розповіли про цікаве положення співачки

Але Настя поквапилася спростувати цю новину. Зробила вона це у першому ж інтерв’ю, яке дала після приїзду в Україну.

“Я вже 10 років народжую. Щодо вагітності, я стільки років це чую… Багато хто питав мене. Дуже багато коментарів у мене під фотографіями в інстаграмі, що “я вангую, вона вагітна”. Я дуже вдячна, що всі чекають на мою дитину. Звичайно, ви всі дізнаєтесь першими”, – сказала Настя Каменських в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Натомість Потап поки відмовчується. Зважаючи на те, що продюсер вже сказав, що з нетерпінням чекає на момент, коли знову стане батьком, його позиція у цьому питанні досить зрозуміла.

Схожі статті