Злата Огнєвіч показала новий колір волосся та свого майстра: імідж змінив кремезний красень з золотими руками

Злата Огнєвіч відома українська співачка, яка дуже часто змінювала свій образ, і навіть, тривалий період носила перуку, оскільки експерименти не завжди були вдалими та красивими.

Певно, Огнєвіч одна з небагатьох артисток, яка побувала у різних амплуа та змінила не один відтінок кольору волосся. Злата була блондинкою, шатенкою, брюнеткою. Також експериментувала з довжиною, адже ходила з каре, з волоссям середньої довжини та з дуже довгими локонами. Та всі ці образи вже залишились у минулому, оскільки тепер співачка обрала для себе один колір, який лише трохи змінює у відтінках. Тото жага до експериментів нікуди не зникла, проте вони тепер не кардинальні.

Огнєвіч змінила колір волосся

Злата, як і будь-який артист має бути завжди готова до різких змін у зовнішності, тому, можливо ці всі ігри з образами й були моральною підготовкою до цього? Але, здається, що жінці це й самій дуже подобається і таким чином вона хотіла бути завжди різною. Насправді це дуже чудово, коли люди без зайвих вагань готові йти на зустріч змінам та впускати щось нове у своє життя.

Так, днями артистка показала, свій черговий похід у салон краси, де Злата вирішила зробити скрабування, лікування та фарбування і показала процес. Спочатку співачка показала, як вона сидить у кріслі зі скрабом на волоссі, а потім зірка засвітила свого молодого майстра з золотими руками. Пеано, до нього вона вже приходить не вперше.

Злата у свого майстра

А наступна історія Злати продемонструвала вже остаточний результат всіх трьох процедур. Варто зауважити, що колір волосся кардинально не змінився, проте тепер образ артистки виглядає більш свіжим та оновленим.

Новий колір волосся Злати

Також артистка залишила місце, де вона робила свої процедури краси, а це означає, що результатом жінка залишилась дуже задоволена і тепер буде дивитися на своє відображення у дзеркалі та посміхатися.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".