Володимир Остапчук відправляє свою 22-річну дівчину на новий сезон “МастерШеф”: “Зв’яжіться зі мною”

Український телеведучий та радіоведучий Володимир Остапчук із новою 22-річною дівчиною часто діляться контентом зі спільного життя. Чим цього разу будуть дивувати зіркова пара? Читайте в нашому матеріалі.

Як відомо, новою дівчиною Володимира Остапчука – є 22-річна журналістка Катерина Полтавська. Вона часто ділиться з підписниками подробицями з їхнього життя та розповідає, який її Володимир у стосунках. Для неї він дуже турботливий, вдячний, відповідальний, мудрий.

Нещодавно Катерина приготувала смачну вечерю для свого коханого. Той не втримався та поділився кулінарним шедевром в сторіз у своєму Instagram, де в жартівливій формі натякнув, що їй пора на кулінарне шоу “МастерШеф”.

Сторіз Володимира Остапчука
Сторіз Володимира Остапчука

Нагадаємо, що зовсім недавно молода пара переїхала на нову квартиру, де Катерина не змогла не поділитися зі своїми підписниками елітним житловим комплексом у своїх соціальних мережах.

Як відомо, колишня дружина Христина – була другою у Володимира Остапчука. Разом вони прожили майже два роки, почали будувати сімейні плани на життя, проте красива історія кохання швидко закінчилися.

Володимир Остапчук та Христина
Володимир Остапчук та колишня дружина Христина

Також хочеться згадати, що першою дружиною Остапчука – була Олена Войченко. Шоумен прожив з нею 10 років. Вони мають спільних дітей: старшу доньку Емілію та сина Евана, які разом з мамою зараз перебувають у Канаді. Жінка відверто зізналася ЗМІ, що не могла терпіти його зрад. Він хотів жити для себе і завжди не приховував, що йому подобаються різні жінки.

Олена Войченко
Колишня дружина Олена Войченко

Що буде далі в українського телеведучого Володимира Остапчука з новою дівчиною Катериною Полтавською – невідомо. Зараз бачимо хорошу історію, щире кохання та взаєморозуміння між одне одним. Надіємося, що пара ще здивує нас новими історіями зі свого спільного життя.

Схожі статті