Зірки, які займаються йогою та худнуть: Лідія Таран, Юрій Горбунов, Тіна Кароль та інші

Йога – це сучасний та дуже дієвий спосіб для здорового та красивого тіла, а ще – це філософія життя.. Але йога це не просто, вона потребує сили тіла та витримки, адже це робота всіх м'язів, завдяки цьому люди мають змогу зробити своє тіло дійсно красивим та підтягнутим. Тому, багато зірок є прихильниками цього виду спорту.

Насправді багато відомих людей захоплюються йогою та вважають, що це не просто спорт, а ціла наука життя та спосіб зробити своє життя кращим в різних його аспектах.

Лідія Таран

Лідія Таран

Телеведуча ТСН дуже захоплена йогою, для неї це окрема філософія, яка допомагає не тільки зробити її тіло більш струнким та доглянутим, а ще й справлятися з емоціями та відчувати всередині себе набагато більше сил, терпіння та витримки. Тобто, це той спосіб фізичного навантаження, який розвантажує думки та робить світогляд Ліди більш яскравим та гармонійним.

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов

Улюбленець глядачів Юрій Горбунов ярий прихильник йоги, він дивується, коли у сучасному світі люди не захоплені цим. Але самостійно Горбунов не займається, він знайшов для себе фахівця, до якого регулярно їздить на практики. У йозі Юрій бачить порятунок від навколишніх подразників, та, звісно це допомагає йому тримати себе в гарній фізичній формі.

Анна Кошмал

Згадаємо Женю зі “Сватів”, не можна сказати, що акторка в той час була неймовірно струнка, до того ж Аня встигла народити дитину, що теж дає свої кіло. Але коли Кошмал зайнялась йогою, її тіло стало дуже підтягнутим та струнким, а сама вона просто сяє. Також Анна вважає, що йога – це цілий всесвіт, який допомагає триматися в гармонії та спокої, попри всі зовнішні війни.

Тіна Кароль

Тіна Кароль

В певний період свого життя Кароль вразила змінами у зовнішності, співачка дуже схудла. І довгий час всі її прихильники та колеги гадали, що сталося з Тіною, а з нею сталася йога, яку зірка опанувала заради ментального та фізичного здоров’я і це дало свої неймовірні результати.

Схожі статті