Напередодні Дня святого Валентина Леся Нікітюк засвітилась в обіймах коханого чоловіка: це серйозно

Незабаром буде святкуватися День всіх закоханих, і кожен, хто має другу половинку, вже заздалегідь готується та думає, що подарувати та який сюрприз зробити для своєї коханої людини.

День святого Валентина – це досить романтичне свято, яке ще більше об’єднує серця людей, для багатьох це звичне свято, яке просто є традицією романтичного вайбу з половинкою. А для когось це все повна несподіванка, тому що не кожна дівчина та не кожен хлопець має стосунки, особливо це стосується людей, які повністю віддані своїй роботі.

Леся Нікітюк

Як, наприклад Леся Нікітюк, яка майже все своє життя присвятила розвитку у кар’єрі. Звісно, дівчина мала стосунки, і про це всім відомо, але своє особисте життя телеведуча не любить виставляти на загал. Тому, відомо лише те, що її обранцем тривалий час був її сусід, і за її словами він теж людина творча та відома. Проте пара розійшлася. І з того самого моменту Леся не знайшла для себе такого чоловіка, з яким вона б хотіла провести все своє життя та бути щасливою.

Про свої плани на День закоханих Нікітюк вже розповіла. Але вчора зірка виклала у сторіс instagram фото зі своїм найулюбленішим чоловіком на всьому світі – з  татом, якого вона жартома називає “Ів-Сент-Іван”.

Тож, можливо теледіва вирішила поєднати свої плани на свято з родинними зустрічами. Що, до речі, досить гарна ідея, адже кохати можна не тільки чоловіка чи жінку, а ще й свою родину, роботу, друзів, тварин. Це все кохання.

Леся з татом

На фотокартці тато Лесі виглядає дуже щасливим від того, що його постійно зайнята донька знайшла час, аби приїхати додому. До то ж Нікітюк досить часто навідує батьків, бо вона дуже цінує цей домашній затишок та час проведений поруч зі своїми батьками, братом та племінницями, яких часто показує у сторіс.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.