Тіна Кароль в напівпрозорих колготах та топі готується до палкої зустрічі з Даном Баланом: вже не може дочекатися

Пара Тіна Кароль і Дан Балан вважаються найзагадковішою парою українського шоу-бізнесу.

Українській співачці Тіні Кароль два роки приписують роман з молдавським виконавцем Даном Баланом. Пара ніяк не коментує стосунки, але уважні глядачі шоу “Голос країни” помітили, що між артистами є почуття. Цей факт не приховує і продюсер проекту Володимир Завадюк. він зазначив, що завжди відчуває, коли між зірками не просто робота, а щось більше. І випадок з Тіною Кароль і Даном Баланом саме такий. На підтвердження того, що молдавський співак та українська поп-діва не просто колеги свідчить і відео з фіналу “Голос країни”, на якому вони презентували нову пісню, яку виконали вдома у Тіни Кароль.

Довгий час артистка уникала будь-яких розмов про стосунки, адже глибоко переживала втрату чоловіка Євгена Огіра. Жінка виховує їхнього сина Веніаміна і кожного разу помічає, що він дуже схожий на батька. Довгий час співачка перебувала в образі невтішної вдови, але кілька років тому почала виходити з нього і знову обирати яскраві образи. Причиною цього прихильники називають Дана Балана, адже саме з його появою на проекті “Голос країні” Тіна Кароль почала скидати з себе траур, стала більше посміхатися.

На питання журналістів про стосунки з молдавським виконавцем співачка не дає чітких відповідей. Вона говорить загадками, а іноді обходиться загадковою посмішкою.

Останнім часом зірка почала все частіше публікувати пікантні знімки, хоча до цього запевняла, що оголеною прихильники її ніколи не побачать. Фанати припускають, що причиною цього став бурхливий роман Тіни Кароль та Дана Балана. Саме це припускають шанувальники, дивлячись на останній знімок співачки для журналу Vogue. У фотосесії співачка знялася у блакитному топі і такого ж кольору колготках, які спокусливо обтягують стрункі ніжки Тіни Кароль.

У коментарях прихильники зазначають, що їм відому кому саме дісталася вся ця краса. Таким чином вони неоднозначно натякають на Дана Балана.

Схожі статті