Службовий роман довжиною у понад двадцять років: історія кохання зірок ICTV Фроляк та Соловйова

Історії кохання українських зірок – це завжди те, що найбільше цікавить шанувальниць та шанувальників, особливо це стосується зіркових пар, які познайомились на роботі.

Українські знаменитості – це справжні трудоголіки, які увесь свій час проводять на роботі. Вони постійно прагнуть саморозвитку, цікавляться новими проєктами, горять новими ідеями. Жінки та чоловіки настільки занурені у професію, що часом знаходять там свої пари – коханого чи кохану. Така історія сталася із популярними в Україні телевізійниками – телеведучою, журналісткою Оленою Фроляк та її чоловіком відеооператором Сергієм Соловйовим. Як познайомилися зірки одного з національних телеканалів – далі в матеріалі.

Жінка у одному з інтерв’ю розповіла, що тоді, коли познайомилася з майбутнім чоловіком, вона тільки приїхала до столиці після відомого британського телеканалу ВВС. Тоді вона чомусь сильну схудла, а ще й, окрім цього, змінила зачіску – завивку. Та жінка ділиться: потрапила в хороші руки професіонала, який зробив із неї цукерочку. Тоді вона пройшла проби, на яких і зустріла чоловіка вперше.

Олена Фроляк у молодості
Олена Фроляк у молодості

Сергій Соловйов згадував, як він прийшов якось на випуск та побачив красиву дівчину, яка щось розповідала і при цьому намагалася докричатися до всієї України. Соловйов розповів, що як почав слухати Фроляк тоді, так і слухає досі вже свою дружину, а не просто гарну жінку.

На перше побачення жінка теж зібралася дуже цікаво, адже запрошення було сильно бентежним та дещо смішним.

Олена Фроляк тоді бігала по п’ятому поверсі адмінкорпусу телеканалу, збиралася у відпустку. Каже, тоді майбутній чоловік запитав її, куди вона збирається, що так бігає.

Я відповідаю: “У відпустку збираюся, до подруги в Ізраїль. Мені потрібно все швиденько оформити”.  І побігли собі далі”, – розповіла Фроляк.

Вона додала, що зустрілася з Соловйовим по поверненню на тому ж самому місці. Майбутній чоловік Фроляк тоді поцікався, як пройшла відпустка, запросив її на каву, а вона сказала щось невнятне і побігла далі у справах, про що потім пошкодувала, проте таки погодилась, підійшовши до Соловойва самостійно. Ось так і зав’язалася історія вже дуже довгого та щасливого шлюбу телепари.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.