Ніяка вона не Брежнєва: яке прізвище багато років тому змінила в паспорті головна екс-віагрянка України?

Екс-віагрянка Віра Брежнєва насправді має зовсім інше прізвище та походження. Що про це відомо? Завдяки чому здобула свою славу? Поговоримо в нашому матеріалі.

Українська співачка народилася 3 лютого 1982 році в Дніпродзержинську(нині Кам’янське). Освіту має економічну й ніколи не працювала за фахом. Вчилася в інституті інженерів залізничного транспорту.

З малечку дівчина була дуже творчою та активною дитиною. Обожнювала спорт, танці, навчалася в музичній школі, інтенсивно вивчала англійську мову.

Свою популярність здобула завдяки  відомому жіночому гурту “ВІА Гра”. Її колегами стали Надія Мейхер та Анна Сєдокова. Саме цих дівчат називають “золотим” складом гурту. У 2007 році вирішила піти з групи та взяти паузу у творчості. Вийшла заміж та вирішила присвятити себе сім’ї.

У 2015 році одружилася з композитором, продюсером групи в якій працювала – Костянтином Меладзе. Проте зараз після семи років подружнього життя пара розлучилася. Ймовірною причиною стало те, що чоловік живе та працює в росії й мовчить про війну, яка відбувається в Україні.

Колишнє подружжя Меладзе та Брежнєва
Колишнє подружжя Меладзе та Брежнєва

Мало хто знає, але таке славнозвісне прізвище Брежнєва не дісталося їй з народження. Вся річ у тому, що по паспорту вона Віра Вікторівна Галушко. Псевдонім обрала для себе, бо народилася в Дніпродзержинську, звідти й родом славнозвісний Леонід Брежнєв.

Зазначимо, що зараз зірка активно допомагає своїй країні й називає себе українською співачкою. Зараз разом з дітьми знаходиться в Італії, займається волонтерством, допомагає всім біженцям з України.

Схожі статті