Полякова та Буряковський не проведуть 14 лютого разом? Зірка заявила про плани на День Святого Валентина

Талановита співачка та суперблондинка Оля Полякова поділилася новиною про ще один свій виступ. Які деталі відомі? Де буде проходити дійство? Розкажемо вже зараз.

На своїй сторінці в Instagram співачка анонсувала ще один свій виступ на День Святого Валентина. Зірка опублікувала відео з афішею, де була зображена Оля Полякова з описаними деталями події.

Сторіз Олі Полякової
Сторіз Олі Полякової

Благодійний аукціон на підтримку ЗСУ та ВПО відбудеться 14 лютого в Буковелі за участі самої зірки:

“14 лютого F&B spa resort Буковель!!!”, – поділилася Оля.

Зазначимо, що сама Полякова дуже скучила за своїми виступами, особистою атмосферою на концерті, тому з радістю ділиться анонсами дат та місцем, де відбудуться всі зустрічі із зіркою.

Так, на днях Олі Поляковій вдалося вразити своїх фанів щасливою новиною. У своєму Instagram співачка повідомила, що повертається із новою концертною програмою 8 березня. Це свято запам’ятається всім жінкам й не тільки – переконані шанувальники. Виступ відбудеться в Києві у КВЦ “Парковий”. Вся україномовна програма, нові пісні та переведені російськомовні хіти – чекають на вас.

Хтось вважає, що зараз недоречно проводити будь-які концерти, але віддані поціновувачі творчості Полякової з нетерпінням чекають цієї незабутньої події.

Нагадаємо, що спочатку співачка разом із дітьми  виїхали за кордон. Проте через деякий час вирішила повернутися до чоловіка та буденних справ. Зараз вони з Вадимом Буряковським мешкають у своєму будинку під Києвом.

Дочки Полякової залишилися у Великій Британії. Старша вже вчиться в коледжі, а молодша ходить до школи.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".