Ірина Білик тоді і зараз: як змінювалося обличчя і зачіска співачки з початком її кар’єри – не впізнаєте

Популярна артистка українського шоу-бізнесу неодноразово дивувала змінами у своєму зовнішньому вигляді. За час своєї кар'єри Ірина Білик мала різний колір волосся, стрижку та стиль одягу. Що змінилося за всі роки співочої кар'єри зірки? Читайте в нашій статті.

Яскравий макіяж, відверті образи – такою звикли бачити українську співачку та композиторку Ірину Білик. Народилася зірка 6 квітня 1970 року.

Завдяки стрімкому зростанню кар’єри в 90-х роках та частою зміною іміджу, Білик звикли називати “Мадонною” української версії.

У 1997 році Білик вдалося здивувати публіку своїм новим рудим кольором волосся. Коротенькі мінісукні та інші відверті образи на концертах підтверджували статус вогняної та запальної зірки шоу-бізнесу.

Образ Ірини Білик в 90-х роках

Та й цих змін виявилося замало, тому згодом прихильники могли побачити в образі Ірини Білик запальну, стильну, епатажну блондинку. На цьому кольорі й зупинила свій вибір надалі. Але перед цим були й незвичні для всіх афро кучері.

Ірина Білик в різних образах

У 2018 році Білик  вирішила, що має не таку яскраву зовнішність, як була в роках становлення її популярності. Вона захотіла знову стати рудою красунею та підстригти довге волосся в каре.

Проте якою співачка не була, вона для всіх залишиться тією супербілявкою. На сьогодні – кардинальних змін у зовнішності жінки більше не спостерігаємо.

Зовнішній вигляд Ірини Білик зараз
Імідж Ірини Білик зараз

Нагадаємо, що над початком творчої кар’єри артистка почала працювати у 1988 році. А через рік брала участь у фестивалі “Червона рута”.  У 1990 році створений гурт “Цей дощ надовго” подарував співачці нові можливості та тури різними містами.

Схожі статті