Мурат Налчаджиоглу вперше показав свою маму: донька Ані Лорак виросла копією турецької бабусі (ФОТО)

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак вже давно розлучилася з турком Муратом Налчаджиоглу. Однак, бізнесмен набирає більшу популярність в Україні, ніж виконавиця.

Навіть після стількох років розлука зі своєю колишньою дружиною Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу постійно стає мішенню для хейту від фанатів співачки. Користувачі мережі регулярно відвідують сторінку чоловіка та залишають там різноманітні коментарі пов’язані з його екс-благовірною. Тим часом, бізнесмен добре влаштувався в Україні, знайшов своє кохання і має незабаром одружитися, а також насолоджується батьківством, адже прекрасно спілкується зі своєю єдиною дочкою Софією, а також майбутньою падчеркою.

Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав свою маму

Після землетрусу в Туреччині Мурат здебільшого привертав увагу української спільноти до того, що відбувається на його батьківщині, хоча у весь минулий рік максимально намагався допомогти і Україні, що допомогло йому підвищити репутацію в очах публіки. Ба більше, почали говорити, що Мурат любить Україну більше, ніж його колишня дружина, яка її зрадила. І тепер обидвох постійно порівнюють в мережі.

Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав свою маму

Коли ж Мурат говорить про Туреччину він не може не говорити про свою прекрасну матір, яка дала життя йому та йому його трьом сестрам. Що більше всього захоплює користувачів мережі в бабусі Софії Налчаджиоглу, так це її це неймовірна схожість з онучкою.

Неодноразово Мурат показував, як виглядала його матір у дитинстві та юності, і кожного разу фанати дивуються побачивши, наскільки Софія успадкувала від своєї бабусі в вроду і навіть міміку.

До речі, зараз Мурат разом зі своєю обраницею Лілією знаходяться в Стамбулі. Поїздка, вочевидь пов’язана з землетрусом, адже нещодавно Мурат повідомляв, що його рідне місто постраждало від нього.

Схожі статті