“Дефіле вагітної”: Настя Каменських вийшла в люди у модному комбінезоні і показала округлий живіт

Знаменита українська співачка Настя Каменських здивувала мережу виходом в обтягуючому леопардовому комбінезоні. Чому шанувальники підозрюють зірку у вагітності?

Чутки про вагітність переслідують Настю Каменських щонайменше впродовж 10 років. Артистка реагує на це спокійно, кожного разу спростовуючи їх. Бажання шанувальників почути цікаве положення артистки досить зрозуміла, адже вони дуже її люблять, а тому мріють, що зірка приведе на світ не менш талановитих дітлахів.

Настя Каменських зізналася, що вирішила повернутися
Настя Каменських вийшла в люди у модному комбінезоні

На спроби фанатів дізнатися про імовірне цікаве положення Настя Каменських відповідає з посмішкою, і завжди говорить, що повідомить, якщо буде чекати на дитя.

Настя Каменських вийшла в люди у модному комбінезоні

І тим не менш, глядачі як ніхто знають, що знаменитості досить часто вдаються до хитрощів і приховують правду про свою вагітність ледь не до пологів.

Нещодавно Настю знову запідозрили у цікавому положенні. На цей раз артистка створила спеціальний відеоролик на підтримку челенджу “Free the Leopards”. Артистка дефілювала на камеру в обтягоючому леопардового комбінезоні і засвітила округлу фігуру.

Деякі шанувальники вирішили, що Настя все ж таки може бути при надії. До речі, останнім часом співачка все рідше публікує свіжі фотографії, ніби ховаючись від аудиторії.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Насті Каменських та Потапу довелося зіштовхнутися з сильною критикою їхніх дій. Так як зіркове подружжя півроку знаходилося в Іспанії, їхнє повернення було сприйнято неоднозначно. Українці поділилися на два табори, і поки одні підтримують артистів, інші активно їх критикують. У подібній обстановці простору для обговорення особистого життя залишається вельми мало.

Схожі статті