Круги під очима і глибокі зморшки: Руслана Лижичко показала своє постаріле обличчя крупним планом (ФОТО)

Відома українська співачка Руслана Лижичко показала, як виглядає а насправді, а не під світлом софітів. Артистка продемонструвала своє обличчя крупним планом.

Позаминулого року знаменита українська співачка Руслана Лижичко сколихнула аудиторію зізнанням про те, що збирається стати матір’ю. Артистці на той момент було 48 років. Фанати настільки зраділи хороші новини, що вже думали, нібито Руслана вагітна. Тому їй довелося спростовувати дані чутки. Співачка підкреслила, що обов’язково народить, але поки що не в положенні.

49-річна Руслана Лижичко в образі Сонця осяяла литовське телебачення
Руслана Лижичко показала своє постаріле обличчя крупним планом

А згодом розпочалася повномасштабна війна, яка переплутала всі карти. Руслана знову сконцентрувала усю свою увагу на своїй країні, забувши про мрію стати мамою.

Руслана Лижичко показала своє постаріле обличчя крупним планом

Звісно, не обходиться без обговорень віку співачки. Все ж таки, у 50 років дати життя малюку трохи важче. А вікові зміни приховати від своїх фанатів ще складніша. Нещодавно Руслана оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри, на яких показала своє обличчя крупним планом.

Примітно, що раніше Руслана розповідала, нібито виступає саме за природне старіння, а тому не звертається до косметологів за естетичними процедурами. Лише обмежується оздоровленням шкіри. Втім, не дивлячись ні на що Лижичко не зраджує ні своєму стилю, ні образу взагалом.

Нагадуємо, що минулого року артистка також давала інтерв’ю, в якому повідомила, що готова взяти дитину з дитячого будинку, але лише після того, як народить свою. Виконавиці дуже хочеться дати життя своєму спадкоємцю природним шляхом і вона налаштована дуже рішуче. Подібними заявами артистка ділилася 2013 року.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".