Хто крім Монатіка, Осадчої, Ярославського та Міцкевича постійно носить модні шапочки та задає тренди 2023 року

У кожної знаменитості є своя родзинка, яка робить зірку ще більш впізнаваною та цікавою для шанувальників, але не зовсім вона є досить доречною.

Наприклад, в українському шоу-бізнесі є достатньо артистів та інших діячів, які полюбляють час від часу або постійно носити капелюхи. І таких не мало.

Дмитро Монатік

Дмитро Монатік

Діма Монатік це просто та людина, яка не виходить з дому без шапки. Це ще з юності є невід’ємною частиною стилю. Але це ще почалося з того моменту, коли Дмитро займався танцями, а точніше хіп-хопом, бо там всі крутяться на голові, тому шапка є як захисник.

Катя Осадча

Катя Осадча

Головна колекціонерка модних  капелюшків є Катерина Осадча. Вона завжди у мирні часи з’являлась на кожному випуску шоу “Світське життя” у рідному капелюху, що додає родзинки образам Каті.

Володимир Ярославський

Володимир Ярославський

Не можна сказати, що Ярославський є великим прихильником шапок, але інколи він їх одягає та демонструє свій особливий стиль, який, до речі, йому дуже пасує.

Вадим Бураковський

Вадим Бураковський

Чоловік Олі Полякової Вадим досить часто, точніше, майже постійно носить шапочку. Це, в першу чергу прикриває його лисину, а по-друге, додає йому стилю.

Владислав Міцкевич

Влад Міцкевич

Учасник шоу “МастерШеф” Влад Міцкевич також часто з’являється у проєкті в шапочці. Йому це також пасує, але на постійній основі Міцкевич шапку не носить. Хоча дуже часто з’являється у своїх сторіс у шапці.

Тож, як бачимо, достатньо відомих людей в Україні, які задають тренди на 2023 рік. Бо шапка, це по-перше, піклування про своє здоров’я, а по-друге, це стильне доповнення до цілісного образу взимку, або ж це сценічний образ для публічних людей, що з’являються на широкій публіці.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".