Дивлюсь в сторону чоловіків: екс-холостячка Злата Огнєвіч відповіла, чи вільне її серце після Задворного

Екс-холостячка Злата Огнєвіч поділилася, чи вільне її серце зараз. Що про це відомо? Які деталі з особистого життя розповіла співачка? Про все та навіть більше читайте в нашому матеріалі. 

Ніжна, тендітна та дуже чуттєва Злата Огнєвіч відверто розповіла, чи вільне її серце після романтичного проєкту “Холостячка-2”. Так, співачка ніколи не приховувала, що розставання з переможцем шоу Андрієм Задворним вона пережила складно: із біллю, слізьми та довгою роботою із психологом.

Злата Огнєвіч та Андрій Задворний
Злата Огнєвіч та Андрій Задворний

Пройшов час й зірка зрозуміла, що життя продовжується, тому треба працювати, кохати, вірити в щось хороше. Злата Огнєвіч поділилася майбутніми планами та особистим життя зараз:

“В мене немає такої цілі обов’язково вийти заміж, народити дитину. Я дуже хочу бути з коханим чоловіком, якщо все складеться і, можливо, народити дитину”, – ділиться Злата.

Також зазначила, чи зайняте її серце:

“Я зараз у творчості. Дивлюсь по сторонах на чоловіків. Я жінка й мені хочеться теплоти, любові, а там подивимося”, – відверто розповіла співачка.

Співачка Злата Огнєвіч

Нагадаємо, що у фіналі “Холостячки-2”, крім переможця Андрія Задворного був Дмитро Шевченко. Йому не раз пророкували перемогу. Побачення з ним були ніжними, чуттєвими, романтичними, сповненими пристрастю та палкими поцілунками. Проте Злата здивувала й обрала іншого, чим неабияк розчарувала Діму.

Також великими фаворитом Огнєвіч на проєкті був психолог Роман Свечкоренко. З першим серій шоу ми помічаємо, як він їй подобався. Наприкінці участі Свечкоренка в “Холостячці-2”, Злата зізналася, що почуття до нього охололи.

Після вигону Романа, його особисте життя налагодилося. Чоловік має маленьку донечку від попереднього шлюбу. Зараз він зустрічається з дизайнеркою Валерією Чернецькою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".