Українські зірки, які поєднують і кар’єру, і родину: Катя Осадча, Лідія Таран, Ольга Полякова

Багато українських зірок віддаються на всі сто не тільки своїй роботі, вони ще й успішно поєднують роботу та кар'єру в нашому зірковому шоу-бізнесі.

Українські знаменитості – це справжній взірець неймовірного вміння поєднувати дві важливі сфери життя кожної людини: сім’я та кар’єра. Чоловіки та жінки в українському шоу-бізнесі вміють, як ніхто інший, встигути скрізь: і гарно попрацювати, і приділити увагу своїм найближчим. Кому із українських зірок це вдалося – читайте далі в матеріалі.

Катерина Осадча

Катерина Осадча – знаменита українська телеведуча. Вона разом із Юрієм Горбуновим – справжня бджілка-трудівниця. І це не дивно, адже вони навіть познайомилися на роботі, вони двоє працювали тривалий час на одній сцені. Зараз подружжя, яке закохалося під час роботи, виховує чудових дітей. Попри насичені графіки, напружену роботу, Катериній Осадчій та Юрію Горбунов вдається виховувати діток у добрі та любові.

Родина Каті Осадчої
Родина Каті Осадчої

Лідія Таран

Популярна українська телеведуча Лідія Таран виховує свою Василинку самотужки. Уже кілька років жінка вдало поєднує роботу на телебаченні (вона – ведуча новин на одному із провідних українських телеканалів) та виховання донечки, із якою Лідія Таран, до слова, зараз живе в Парижі. До речі, не так давно до Лідії та Василини приїхала мама телеведучої Таран. Разом вони поїхали до Парижа, як і мріяла мама Лідія Таран.

Лідія Таран  із донькою
Лідія Таран із донькою

Ольга Полякова

Популярна українська телеведуча, істина королева будь-якої ночі Ольга Полякова – не тільки мегапопулярна артистка, яку знають і в Україні, і за кордоном. Вона ще й мама двох прекрасних донечок – старшої Марії Полякової та меншої Аліси Полякої. Жінка попри мегазайнятість, напружений графік, встигає виховувати дочок так, аби вони відчували, що мама – їхня подруга.

Ольга Полякова з дітьми
Ольга Полякова з дітьми

Схожі статті