Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає найвродливіша акторка із серіалу “Величне століття”

Актрису Мер'єм Узерлі всі знають за роллю розкішної Роксолани, або Хюррем Султан, як її називали у серіалі "Величне століття", де жінка розкрилась на всі 100%, а також набрала вагу заради ролі.

Та у житті актриса виглядає зовсім інакше, та це звісно, результат ретельної роботи над собою. Мер’єм у серіалі постала як досить вгодована та дуже яскрава, адже східні наряди, розкішні сукні з яскравих тканин та професійний макіяж зробили свою справу. Не секрет, що заради ролі актриса мала набрати достатньо зайвих кілограмів, а потім Узерлі ще й завагітніла, це також не пройшло безслідно.

Мер’єм Узерлі

Тож, після завершення зйомок улюбленого турецького серіалу Мер’єм вирішила взяти себе в руки та схуднути, заради цього жінці тривалий час довелося їсти лише дієтичну їжу. Звісно, зірка скинула 10 кілограмів і її тіло та обличчя піддалося змінам, її вилиці стали чіткими та загострились.

А от всіх інших змін Мер’єм досягла завдяки пластичним хірургам, і всі експерти вважають, що пластика в акторки була точно не одна. Наприклад зміну форми очей Узерлі вважають непростою, а думають, що вона зробила блефаропластику, щоб збільшити свої очі та відкрити погляд.

Як змінилась Хюррем Султан

Також у жінки помітно змінилась форма носа, він став тонким та витонченим, і тут вже точно без пластики не обійшлося. Тож, ринопластика допомогла загострити кінчик носа Мер’єм. А ще у зірки “Величного століття” змінились губи, вони стали більш пухкими, проте форма верхньої в актриси збереглась.

Але це не все, що змінила у собі Роксолана, адже експерти вважають, що жінка зробила ліфтинг брів та змінила їх форму, тому що у серіалі у Хюррем були різні брови, як за формою, так і за їх положенням на обличчі. А тепер Мер’єм володарка широких та рівних брів.

Мер’єм Узерлі

Отже, володарка серця Султана Сулеймана піддалась великим змінам у зовнішності, але це все пішло їй тільки на користь, тому що зараз мама двох дітей Узерлі виглядає просто розкішно.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".