“Піднялася за рахунок…”: Надя Дорофєєва покинула чоловіка, якому зобов’язана кар’єрою, і це не Дантес

Відома українська співачка Надя Дорофєєва пройшла тернистий шлях від нікому невідомої вокалістки до суперзірки вітчизняної естради. З деякими супутниками на цьому шляху вона вже попрощалася.

Вперше на українських екранах Надя Дорофеєва з’явилася у складі музичного гурту “Время и стекло” у кліпі на композицію “Так выпала карта”. У дуеті разом з Позитивом співачка досягла неймовірних висот, і коли популярність її досягла свого ліміту, артистка прийняла рішення покинути колектив.

Надя пішла не тільки від свого партнера, але і від продюсера Потапа, адже з тих пір знаходиться повністю під опікою Ірини Горової.

Надя Дорофєєва покинула чоловіка, якому зобов’язана кар’єрою

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва покинула чоловіка, якому зобов’язана кар’єрою

“Надя Дорофєєва — просто талановита співачка, чи піднялася на хвилі хайп у за рахунок Потапа, Насті Каменських та Позитива?”,  цікавиться автор сюжету про артистку на YouTube каналі “Одна минута”.

Примітно, що як Надя зіштовхувалася з хейтом та обезцінюванням її творчості, так її партнер Олексій Завгородній, а тому їхні досягнення постійно приписувалися партнеру. Тим не менш, неможливо не підкреслити, що Олексій Потапенко свого часу зіграв дуже велику роль у житті артистки і допоміг їй, особливо на старті.

Свого часу продюсер розповідав, що їхньою метою було дати гурту популярність завдяки абсолютним хітам. Коли екрани побачили кліп “505” Потап з гордістю заявив, що його місія виконана і він зміг створити для колективу ту композицію, яка перенесла Надю та Позитива на абсолютно інший рівень.

Як з’ясувалося, сольна кар’єра артистки взагалі не потребувала піару чи особливої маркетингової компанії, адже ім’я Дорофєєвої вже само по собі було брендом. Тож співачка отримала любов та схвалення від своїх слухачів одразу.

Схожі статті