Обвішала будинок іконами і хотіла втекти на острів: що стало з екс-дружиною Валерія Меладзе після його зради

Розлучення Валерія Меладзе та його екс-дружини Ірини було досить гучним у зв'язку з невірністю чоловіка. Як же склалася доля матері трьох дітей виконавця?

Про роман Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої знали майже всі. Протягом 10 років про це невпинно писала преса та говорили у різноманітних програмах про зіркове життя. Втім, колишня дружина чоловіка Ірина бачила ситуацію інакше. Через це новина про наявність у чоловіка коханки і навіть позашлюбної дитини стала серйозним ударом.

Що стало з екс-дружиною Валерія Меладзе Іриною

Меладзе пішов до іншої, а Ірина залишилася з трьома дітьми та розбитим серцем. Навіть діти були вражені тим, що відбувалося, а тому відмовилися спілкуватися із новою мачухою.

Тим часом головна героїня нашої статті одразу ж почала займатися своїм життям, і її шлях виявився дуже цікавим та тернистим.

Що стало з екс-дружиною Валерія Меладзе Іриною

Ірина знайшла віддушину у буддизмі. Якоїсь миті колишня дружина артиста з головою пішла в індійську релігію. Вона навіть панувала переїхати на буддійський острів. Але з часом Ірина усвідомила, що обрала не ту дорогу, і вона взялася за вивчення православної літератури.

Що стало з екс-дружиною Валерія Меладзе Іриною

Ірина Меладзе почала відвідувати Покровський монастир і трохи згодом стала трутницею обителі. Якоїсь миті, розповідала Ірина, вона навіть втратила зв’язок із реальністю.

Також жінці вдалося самостійно звести новий будинок, у якій вона переїхала зі своїми спадкоємцями. 5 років вона витратила на його будівництво, адже створили його з нуля. Маєток повністю спроєктований жінкою. Тож можна сказати, що Ірина не тільки відновилася після зради, але й взяла себе в руки і почала абсолютно інше життя.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Валерій Меладзе покинув російську федерацію, через рік потрапив у скандал через сказане пошепки “Героям слава”, а потім за розповідь про братні народи.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.