Виглядає щасливою: переможниця Холостяка-11 Анна Богдан показала, як живе без Заливако – танцює й радіє життю

Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан поділилася, як вона проводить час наодинці. Що відомо про її життя зараз? Про все та навіть більше поговоримо в даному матеріалі.

Така ніжна та романтична історія кохання Михайла Заливако та Анни Богдан, на жаль, теж добігла кінця. У 2022 році стало відомо, що вони більше не разом. Прихильники пари дуже сподівалися на їхнє примирення, проте цього не сталося.

Закохані часто розповідали, як вони бачать спільне майбутнє, побут, свою сім’ю. Всі довго не могли зрозуміти, в чому причина. Ініціатором стала сама Богдан. Анна залишила всі деталі розставання в таємниці.

Михайло Заливако та Анна Богдан
Михайло Заливако та Анна Богдан

Зараз Анна Богдан активно веде свої соціальні мережі. Так, нещодавно на своїй сторінці в Instagram дівчина показала, як любить проводити час наодинці, хоча раніше все було навпаки. На відео вона щасливо танцювала, відволікаючись, від всіх буденних проблем.

“Раніше не любила проводити час наодинці. Зараз кайфую, коли маю час побути на самоті”, – поділилася з підписниками Анна.

Анна Богдан у своєму Instagram
Анна Богдан у своєму Instagram

Чи зайняте її серце – невідомо. Після стосунків із Михайлом, дівчина вирішила поки не афішувати своє особисте життя.

Нагадаємо, що за освітою Анна Богдан маркетолог, але пішла працювати туристичним агентом, чим займається і зараз. Вона дуже амбіційна й не відмовляється від своїх мрій, а саме: побудувати щасливу сім’ю, в майбутньому народити дітей та подорожувати по всьому світу.

Зараз Анна продовжує працювати, відвідувати різні країни, з якими ділиться в себе на сторінці. Також сподівається, що скоріше настане світле та щасливе майбутнє в Україні.

Схожі статті