Тіна Кароль одягла пальто-халат і покрила голову в’язаною авоською: модні тренди майбутнього зрозуміє не кожен

Українська поп-діва Тіна Кароль завжди може здивувати своїми образами, особливо в останній час, коли артистка дуже схудла. Нині Кароль може одягнути щось трендове, або молодіжне, а іноді щось дуже дивне.

За останні півроку Тіна дуже сильно змінилась зовнішньо, артистка почала активно скидати вагу, чим і налякала своїх шанувальників, оскільки всі звикли бачити Кароль у тілі, і їй це дуже пасувало. Вона не була схожою на шаблонних артисток, які знурюють себе дієтами та спортом. Але, тепер це стосується й Тіни.

Тіна Кароль

Річ в тому, що жінка просто почала займатися йогою та ретельно слідкує за своїм раціоном харчування. Тому, ці два фактори змінили зовнішній вигляд поп-діви. І якщо раніше співачка носила виключно класичний одяг, тобто це сукні, костюми та інша класика. Але зараз жінка може дозволити собі одягнути навіть якісь короткі топи, які нині модні серед молодих дівчат. Проте тепер у Тіни така фігура, що дозволити вона собі може все, що завгодно.

Також зараз Кароль стала обличчям багатьох українських брендів, тому інколи її можна побачити у дуже дивних образах, оскільки мода змінюється та деякі речі навіть здаються надто дивними. Але Кароль полюбляє ризики, тому, не боїться експериментів.

Так, на одному з останніх фото Тіна з’явилась у дивній в’язаній авосьці на голові та у пальті-халаті. Звісно, що такі головні убори серед українок геть неприйнятні. Проте можливо це мода майбутнього, до якої ми ще просто не дійшли.

Новий образ Тіни

До того ж Кароль приміряла цей образ не в Україні, а у Берліні. І оскільки наша ода дуже відрізняється від закордонної та європейської, тому фотокартка  української співачки у такому дивному образі здивувало її прихильників, але це ж не означає, що артистка буде  носити це у реальному житті. Проте як для фото досить цікавий хід.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".