Як візуально збільшити губи за допомогою макіяжу: Тіна Кароль, Леся Нікітюк і Полякова показали майстер-клас

Вдалий макіяж може творити справжні чудеса, наприклад, завдяки вмілій поведінці з косметикою можна візуально збільшити губи без усяких операцій.

Вдалий макіяж називають запорукою успішного та довершеного образу. Дійсно, якщо вміло поводитися з косметикою, то можна вигадати дуже багато всього: підкреслити переваги та приховати недоліки. Останнім часом дуже багато жінок записуються на косметологічні процедури, аби збільшити собі губи, проте наші знаменитості знайшли вихід із ситуації, щоб не колоти нічого. Вони просто навчилися малювати губи таким чином, аби ті здавалися візуально більшими. Як це робити – зірки показали на власному прикладі.

Тіна Кароль

Тіна Кароль – не просто знаменита українська співачка. Жінка якось навіть випускала серію власної помади, адже дуже тривалий час її червоні губи були справжньої фішкою поп-діви України. Нині жінка перестала яскраво фарбуватися. Вона використовує олівець, темніший трохи за помаду – і губи стають більшими.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Ольга Полякова

Оля Полякова – популярна українська співачка. Жінка не приховує та говорить навпаки відверто, що робить собі уколи краси, у цьому нічого такого не вбачає, проте свої губи, каже, не чіпала. Вона просто вміє намалюватися так, аби натурально та природно збільшити візуально губи. Приклад вона показує на своїх світлинах.

Ольга Полякова
Ольга Полякова

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк із кожним роком своєї шаленої популярності стає все більш і більш прихильною до гарного вбрання та макіяжу. Із простої дівчинки-гумористки Леся Нікітюк перетворилися на розкішну жінку-телеведучу. Вона так само в макіяжі робить губи візуально більшими. Певно, так само завдяки олівцю на якийсь мінімальний відтінок темнішому за помаду.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Схожі статті