На обкладинці американського Vogue вперше з’явився чоловік – і на зйомку він вдягнув жіноче плаття Gucci

Співак Гаррі Стайлс знявся на обкладинку грудневого номера американського видання Vogue у білій сукні і чорному блейзері від модного дому Gucci.

Головним героєм грудневого випуску Vogue America став британський співак Гаррі Стайлс. Для фотосесії епатажний молодик приміряв мереживне плаття з нової колекції Gucci і кілька класичних образів зі сміливими рішеннями в яскравих тонах. Автором зйомки став фотограф Тайлер Мітчел, а сама фотосесія проходила на схилах поблизу узбережжя.

Американський Vogue

26-річний Гаррі Стайлз став першим чоловіком, який з’явився на обкладинці американської версії журналу Vogue за всю його 127-річну історію. При цьому Гаррі, який є ексучасником групи One Direction, а  зараз робить сольну кар’єру, не придумав нічого кращого, як знятися в жіночій сукні. В інтерв’ю музикант, який посів друге місце в списку найбагатших молодих знаменитостей Великобританії, зізнався, що йому подобається переодягатися в жіночий одяг, і у нього немає стереотипів з приводу того, що повинні чи не повинні носити люди протилежної статі.

Американський Vogue
Американський Vogue

«Кожен раз, коли ти зводиш бар’єр у своєму житті, ти обмежуєш сам себе», – говорить цитата з інтерв’ю Стайлза, винесена на обкладинку грудневого випуску американського Vogue.

А анонс закликає прочитати його, щоб дізнатися, як головний герой сам для себе встановлює правила, за якими живе.

Американський Vogue
Американський Vogue

Стайлзу не звикати епатувати публіку дивними нарядами. І мова не тільки про світлини в балетній пачці, що з’явилися недавно в його Instagram-акаунті, а й про образи для світських виходів. Наприклад, в 2019 році Гаррі з’явився на MET GALA в мереживній комбінезоні від Gucci.

Цікаво, що при настільки неоднозначному іміджі Гаррі Стайлз ніколи відверто не висловлювався щодо своєї сексуальної орієнтації. Щодо своїх неординарних образів, він в одному з інтерв’ю підкреслив, що погоджує зовнішній вигляд зі своєю творчою командою. І всі його епатажні луки народжуються не з бажання висловити який-небудь вид орієнтації, а лише тому, що це «круто». Гру з образами артист вважає веселою розвагою, але не більше.

Схожі статті