Тіна Кароль, Оля Полякова, Настя Каменських та інші українські співачки, які люблять посвітити своїми “зіроньками”

Ці артистки запам'яталися нарядами, в яких продемонстрували на всю країну свої сокровенні куточки.

«Якщо є що показати – чому б ні?» – таким принципом керуються більшість зірок українського шоу-бізнесу. Фанатів, звичайно, тішать відверті наряди і сміливі фото зіркових дів. Часто це виходить за межі, але в шоу-бізнесі, щоб досягнути успіху, роздягаються майже всі.

Артистки, намагаючись виглядати ще епатажніше і яскравіше, іноді демонструють всі частини свого тіла. Ці співачки особливо запам’яталися публіці тим, що люблять посвітити своїми “зіроньками”.

Настя Каменських

Цю гарячу кучеряшку важко назвати скромною. Настя й сама прагне заробити титул найкрасивішої і найбажанішої артистки українського шоу-бізнесу. Співачка раз по раз шокує фанатів сміливими образами і гарячими фотографіями в своїх соцмережах.

Настя Каменських
Настя Каменських

Настя фотографувалася і в чім мама народила, прикривши інтимні місця руками чи квітами. Особливий предмет гордості Каменських – її попа. Її Настя демонструє фанатам часто і охоче, тож деякі з шанувальників вже просять знаменитість перестати ділитися фото того, що всі вже й так багато разів бачили. А вдягнути сукню, у якій легко можна побачити колір трусів Насті – для співачки майже як кави попити.

Настя Каменських
Настя Каменських

Тіна Кароль

Чуттєва і зваблива Тіна Кароль вдягає надто сміливі наряди на сцену не дуже часто. Хоча, популярна співачка любить іноді похизуватися своїми принадами.

Наприклад, її біле напівпрозоре платтячко запам’яталося всім надовго.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

І все-таки частіше Тіна підбирає розкішні плаття, які демонструюють її прекрасне декольте, і намагається бути чарівною, а не вульгарною.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Оля Полякова

Королева Ночі Оля Полякова з радістю демонструє всі свої принади одночасно. Любителька яскравих головних уборів і купальників майже на кожному виступі показує свої стрункі ноги в оригінальних колготах.

Оля Полякова
Оля Полякова

А це плаття фанатів вразило наповал, бо в ньому Оля показала все… ну майже.

Оля Полякова
Оля Полякова

Наталія Могилевська

Могилевська цього року особливо запам’яталася українцям. Співачка вдягнула на виступ на День Незалежності плаття з сміливим вирізом і продемонструвала всій країні свою… нижню білизну.

Щоправда, труси Могилевської викликали в глядачів шоу на державне свято радше злість, а не захоплення. Багато хто в соцмережах обурювався, що це було абсолютно недоречно.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Однак, Наталія Могилевська – жінка без комплексів, тому такі наряди для неї – звична справа.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.