Вдома найкраще: екс-дружина Володимира Остапчука Христина поділилася, чи планує повертатися додому з Австрії

Екс-дружина Володимира Остапчука Христина Горняк зараз знаходиться у Відні. Стало відомо, чи планує жінка повертатися додому. Про це й буде йти мова в нашому матеріалі.

Так, на своїй сторінці в Instagram жінка часто ділиться своїм життям та подорожами різними країнами світу. Зараз вона перебуває в Австрії. Підписникам стало цікаво, чи планує Христина повертатися до рідної України. Горняк дала просту, чітку та досить зрозумілу відповідь:

“Звичайно! Скоро буду дома, а потім знову у Відні”, – зазначила Христина.

Христина Горняк відповіла, чи планує повертатися в Україну

Христина Горняк дуже любить подорожі. У своїх соціальних мережах екс-закохана Остапчука часто ділиться світлинами, як проводить свій вільний час в тій чи іншій країні.

Нагадаємо, що з 2020 по 2022 роки Христина Горняк та Володимир Остапчук офіційно розлучилися. Причина – досі невідома. Зараз колишні не спілкуються і кожен живе своїм життям. Дівчина продовжує працювати, розвиватися та подорожувати, а Володимир вже встиг знайти собі нову кохану Катерину Полтавську. Вона журналістка.

Христина своїм особистим життя ділитися не хоче. Вона зазначає, що після розлучення прагне, щоб її відносини стосувалися тільки її та майбутнього обранця.

Проте нещодавно, в мережі з’явилася цікава інформація, що жінка вже не самотня. На своїй сторінці в Instagram Христина опублікувала фото з квітами та руку якогось незнайомого чоловіка, з яким проводить вечір.

Стало зрозуміло, що Горняк побувала на романтичному побаченні. Маємо надію, що це справжнє дівоче щастя дівчини, якого їй не вистачало.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.