Фіналіст “Холостячки-2” Дмитро Шевченко розповів, що думає про Катю Лозовицьку: “Є про кого думати”

Дмитро Шевченко став відомим завдяки участі у другому сезоні романтичного шоу "Холостячка", де головною героїнею стала співачка Злата Огнєвіч. І Дімі пощастило дійти до фіналу.

Дмитро професійний спортсмен, він займається боксом та тренує людей, це і є основною діяльністю Дмитра по життю. Але попри свою кремезну впевнену зовнішність, він виявився дуже ніжним та чуйним всередині. На проєкті Дмитру було важко висловлювати та демонструвати свої почуття. Але з допомогою Злати та її взаємності Дімі вдалося розкрити свою романтичну сторону, яка дійсно здивувала та підкорила артистку.

Дмитро Шевченко

Так, Шевченко пройшов до самого фіналу разом з Андрієм Задворним та Романом Свечкоренко, який повернувся прямо на фінальне рішення Злати. Та, на жаль, Огнєвіч не обрала Дмитра. Але завдяки шоу Шевченка запросили на зйомки серіалу “Кава з кардамоном”, а також, у нього з’явилось більше клієнтів. І навіть сама Злата якийсь період ходила до Дмитра на Бокс.

Та згодом славу учасників “Холостячки” трохи посунули дівчата з нового сезону “Холостяка”. Оскільки проєкт нещодавно завершився, то зараз вся увага прикута до учасниць. Та не є секретом, що учасники обох сезонів “Холостячки” здружилися з дівчатами попередніх сезонів. А ось учасниці нового останнього сезону не стали подружками ні з ким, лише між собою. Тому глядачам цікаво, як чоловіки, що були на місці учасниць ставляться до них.

Катя Лозовицька

Так, днями у Дмитра запитали, що він думає про обраницю Алекса Топольського Катерину Лозовицьку. На що спортсмен відповів так:

“Нічого. Мені є про кого та про що думати”.

Сторіс Дмитра

Виходить, що Шевченка взагалі не цікавлять учасниці останнього сезону. Можливо його ніхто не зачепив, а можливо в його житті просто вже є та сама дівчина, про яку він думає і якій присвячує всю свою увагу.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".