Нові зіркові парочки, які затьмарять роман Барбір та Сенічкіна: Добринін і Мішина, Полякова та Міцкевич

У всьому світі чомусь прийнято вважати, що якщо чоловік і жінка з'являються разом в одному просторі, то між ними обов'язково є стосунки. Але зараз настільки багато сфер, де чоловіки і жінки стикаються разом і вони просто працюють.

Нагадаємо найобговорюваніший тандем ведучих Людмилу Барбір та Руслана Сенічкіна, яким вже багато років приписують службовий роман, оскільки у кадрі вони виглядають настільки гармонійно, що багато глядачів думають, що між ними є романтичні стосунки. Але насправді вони просто колеги та дуже хороші друзі в реальному житті. І вийти на каву чи поїхати на відпочинок для них не проблема. Але для прихильників цього зіркового тандему це новий привід думати про роман.

Здається, така ж доля чекає на нові два тандеми ведучих на каналі ТЕТ. Нещодавно завершилися зйомки нового розважального шоу “Він готує. Вона керує” і його ведучими стали співачка Оля Полякова та Фіналіст “МастерШеф” Влад Міцкевич. І вже всі певно знають, що Міцкевич розлучився зі своєю дружиною Наталею і зараз вільний та дуже завидний холостяк. А Поляковій вже неодноразово приписували розлучення з її чоловіком Вадимом.

І поки що країна не побачила, як між собою контактують Влад та Оля, проте вже можна передбачити плітки, щодо їхнього роману на знімальному майданчику. Тому що стосунки з Максом Єжовим Поляковій приписали.

Нікіта Добринін

Також стартували зйомки шоу “Я люблю Україну”, це шоу вже колись транслювалося на українському телебаченні, і на той момент його ведучим був Юрій Горбунов, але й Нікіта Добринін встиг там засвітитися. Тому  новій версії саме Добринін став ведучим, а ось його колегою буде завидна холостячка та акторка Ксенія Мішина.

Звичайно на тлі чуток про розлучення Нікіти з дружиною Дашею Квітковою йому обов’язково засватають Мішину, бо вона також самотня та дуже красива жінка. Але це поки що прогнози. А як буде насправді подивимось коли обидва шоу вийдуть в ефір на каналі ТЕТ.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".