Невістка Оксани Марченко втекла з України на елітний відпочинок: поки свекруха оплакує конфісковані мільйони

Єдина невістка знаменитої української телеведучої Оксани Марченко Катерина поділилася кадром з відпочинку. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Катерина Марченко увійшла в родину Віктора Медведчука та його дружини лише декілька років тому, але стала повноправною її частиною. Неймовірної вроди дівчина, з бездоганним відчуттям стилю і розкішними природними даними одразу ж зацікавила аудиторію.

Не менш неочікуваним нюансом стала її неймовірна схожість зі своєю свекрухою Оксаною  Марченко, адже після весілля це була ледь не найпопулярніша тема для розмов у світських хроніках.

Невістка Оксани Марченко показала фотографії з відпочинку

Після втечі телеведучої за кордон та арешту олігарха Катерина була змушена закрити свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, адже регулярно отримувала погрози в особисті повідомлення, а також цікавила пресу.

Невістка Оксани Марченко показала фотографії з відпочинку

Де знаходилася дівчина разом зі своїм маленьким сином Віктором після 24 лютого: чи евакуювалася, або знаходилася разом зі своїм чоловіком Богданом Марченко достеменно невідомо.

Натомість нещодавно дівчина дала ясно зрозуміти, що у відпочинку собі відмовляти на даний момент не налаштована. У її мікроблозі з’явилася нова фотографія, яка очевидно була зроблена у теплих краях. Тим часом її свекруха Оксана Марченко не змогла вибороти своє майно, яке було конфісковане раніше і потерпіла збитки, які вираховуються мільйонами доларів.

Нагадуємо, що минулого року нерухомість та майно Віктора Медведчука і Оксани Марченко були заарештовані. Після цього телеведуча винайняла команду юристів, яка активно займалася зняттям арешту і намагалася уникнути конфіскації. Як відомо, адвокатам це не вдалося.

Схожі статті