Розірвала багаторічний шлюб: телеведуча Марічка Падалко розповіла, чому пішла від чоловіка до нового коханця

Відома українська телеведуча Марічка Падалко свого часу пішла на неочікуваний крок, але змогла влаштувати своє щастя. Чому журналістка пішла від чоловіка до коханця?

Про роман знаменитої української телеведучої Марічки Падалко з Народним депутатом України Єгором Соболєвим знала лише її бабуся. Уся справа в тому, що ці стосунки були частиною любовного чотирикутника: обидва мали партнерів, але закохалися одне одного і дали шанс своїм почуттям.

Марічка Падалко розповіла, чому розлучилася з першим чоловіком

Падчерка Марічки Падалко змушена була полишити тата
Марічка Падалко розповіла, чому розлучилася з першим чоловіком

Ризик був виправданим, адже Єгор зміг ощасливити Марічку і стати для неї ідеальним вибором. Свого часу телеведуча розповіла, що на цей крок також по впливало бажання мати дітей.

Марічка дуже хотіла стати матір’ю, однак не бачила цього бажання у свого обранця, а зустрівши Соболєва одразу зрозуміла, що він стане батьком її спадкоємця. І варто відмітити, що вже через рік після початку їхніх стосунків на світ з’явився первісток пари.

Марічка Падалко розповіла, чому Єгор Соболєв прокляв своїх батьків з росії
Марічка Падалко розповіла, чому розлучилася з першим чоловіком

Зараз політик та журналістка виховують трьох дітей. Вони мають квартиру в Києві, а також заміський будинок, де багато часу проводили разом до початку війни.

Після 24 лютого Єгор вирушив захищати Україну, не дивлячись на те, що сам є уродженцем російської федерації. Ба більше, зі своїми батьками чоловік посварився, так як вони підтримують агресію. Декілька разів Марічці вдалося розчулити свою аудиторію, показавши, як діти реагують на повернення Соболєва додому, у свої рідкісні вихідні. Сімейство дуже хвилюється за свого голову, але тримається гідно та терпляче чекає, коли Україна здобула перемогу, а батько повернеться до своєї коханої родини.

А про свою історію стосунків з чоловіком Марічка завжди говорить відкрито, нічого не приховуючи. Адже усе пройдене, було того варте.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.