Катя Осадча показала свою модельну маму: ось у кого успадкувала неземну красу дружина Юрія Горбунова (ФОТО)

Катерина Осадча чи не вперше показала свою маму, яка так сильно схожа на знаменитість - жінка на свої роки виглядає дуже стильно та сучасно.

Правду кажуть, що яблуко від яблуні недалеко падає. Окрім певних рис характеру від батьків ми беремо найголовніше, нашу візитку картку — зовнішність. Як показує практика, генетика влаштована таким чином, що дівчата більше схожі на тата, а хлопці — на маму. Втім це лише закономірність, і зрозуміло, що у неї є свої нюанси.

Українська телеведуча, яка стала відомою мільйонам людей завдяки авторській програмі “Зіркове життя” на телеканалі 1+1, журналістка та модель Катя Осадча днями привітала свою маму із днем народження на сторінці в Інстаграм.

Жінка оприлюднила фото з мамою та сином і зробила коротенький підпис під публікацією. Почала привітання Осадча з того, що болить кожному українцю, а саме — з війни.

Скріншот
Скріншот зі сторінки Осадчої

“Минулого року ми загадували, щоб цей твій День народження ми святкували вже без війни, не так сталось швидко, але зараз ми впевнено дивимося вперед”, – написала телеведуча.

Не оминула Катя Осадча й заслуг мами у ролі бабусі. Вона зазначила, що в майбутньому дуже хотіла би бути саме такою бабусею — красивою, енергійною та із жагою до життя.

Також вона побажала мамі бути щасливою та красивою. Жінка жартома написала, що сподівається на те, що їй перепав ген краси та вічної молодості від мами.

У коментарях до поста підписники телеведучої засипали жінку сотнею привітань зі святом й найкращими побажаннями. Також вони не оминули стороною той факт, що мати й донька — майже на одне обличчя. Попри те, що Каті Осадчій вже 39 років, по її мамі не одразу можна сказати, що вона має таку дорослу доньку. Разом вони виглядають більше як подруги, аніж мати й дитина.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".