Доля всіх переможниць Топ-модель по-українськи: чим займаються зірки – від Альони Рубан до Тетяни Брик

У 2014 році на телеканалі "Новий канал" почало виходити реаліті-шоу "Супермодель по-українськи". Суть проєкту полягала в тому, що учасники виконують завдання, спрямовані на те, щоб розкрити їхній модельний потенціал

Щотижня одна із конкурсанток “Супермодель по-українськи” вибуває згідно з рішенням членів журі. Переможець реаліті-шоу окрім титулу супермоделі, отримує змогу підписати контракт із модельним агентством.

Втім шанс взяти участь у “Супермоделі по-українськи” дали не всім. Сьогодні ми розкажемо про те, як склалась доля переможців проєкту і чим вони займаються наразі.

1 сезон. Альона Рубан

Першою зіркою, що засвітилась на небі модельного бізнесу стала Альона Рубан із Дніпра. По закінченню реаліті-шоу дівчина активно співпрацювала із українськими та закордонними дизайнерами. Пізніше Альона переїхала в Дубаї, де проживає й сьогодні. Втім, на жаль, перебуваючи закордоном, дівчина абсолютно не висвітлює війну в Україні, за що їй періодично дорікають підписники.

Альона Рубан
Альона Рубан

2 сезон. Аліна Панюта

Наступницею Альони стала Аліна Панюта. Вона також деякий час знімалась для українських глянців. Згодом вона переїхала до Китаю, де активно займається моделінгом, іноді з’являються на місцевому телебаченні. Дівчина доволі активно веде свою сторінку в інстаграм і постійно розповідає світові про війну в Україні.

2 сезон. Аліна Панюта
2 сезон. Аліна Панюта

3 сезон. Марія Гребенюк

Після перемоги дівчина також працювала в багатьох країнах світу й навіть підписала контракт із агентством Алли Костромічової. Втім з часом у Марії виявили анорексію, через що їй довелося покинути моделінг. На щастя, дівчині вдалося побороти хворобу і зараз на своїй сторінці вона ділиться порадами про те, як турбуватись та любити себе.

3 сезон. Марія Гребенюк
3 сезон. Марія Гребенюк

4 сезон. Самвел Туманян

По завершенню шоу хлопець деякий час працював у модельному агентстві Алли Костромічової. Однак коли контракт закінчився, Самвел зрозщумів, що прагне займатись музикою.

4 сезон. Самвел Туманян
4 сезон. Самвел Туманян

5 сезон. Яна Кутішевська

Кар’єра дівчини стала на паузу після початку пандемії. Лише іноді вона мала зйомки. Така ситуація у світі дала поштовх дівчині спробувати себе в музиці й записати пісню.

5 сезон. Яна Кутішевська
5 сезон. Яна Кутішевська

6 сезон. Мальвіна Чукля

Після шоу дівчина змінила сферу діяльності. Втім вона залишилась дотичною до бьюті-індустрії. Тепер Мальвіна сертифікований майстер зачісок, брів та макіяжу.

6 сезон. Мальвіна Чукля
6 сезон. Мальвіна Чукля

7 сезон. Тетяна Брик

Тетяна брала участь ще в першому сезоні, однак не здобула перемогу. Дівчина дарма час не втрачала й займалась моделінгом. Через шість років вона повернулась на проєкт й нарешті отримала бажаний титул. Зараз вона і далі працює моделлю.

7 сезон. Тетяна Брик
7 сезон. Тетяна Брик

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".