Зрадниця всієї України: де зараз знаходиться та чим займається зірка “Орла і Решки” Регіна Тодоренко

Регіна Тодоренко – телеведуча, співачка, акторка. Зараз зірку віднесли до списку зрадників України. Де проживає та чим займається? Цій темі й буде присвячений наш матеріал.

Війна багатьом українцям відкрила очі й показала, хто є справжнім патріотом, а хто зрадником. Поки інші українські зірки збирають гроші, допомагають ЗСУ, біженцям, то Регіна Тодоренко далі живе в росії й продовжує там свою діяльність.

Нагадаємо, що екс-ведуча “Орла і Решки” народилася в місті Одеса. Все своє життя присвятила творчості й свою першу популярність почала здобувати саме в Україні.

У 2018 році вийшла заміж за російського співака Влада Тополова, з яким живе й дотепер. Спільно виховують двох синів: Михайла, який з’явився на світ у 2018 році та Мирослава, який народився в липні 2022 року.

Регіна Тодоренко зі своїм чоловіком Владом Топаловим
Регіна Тодоренко зі своїм чоловіком Владом Топаловим

Багато свідомих українських колег Регіни Тодоренко засуджують її поведінку та мовчазну позицію. Ба більше, ведуча Катерина Осадча побажала зірці народжувати саме в бомбосховищі, щоб вона зрозуміла, як живеться в теперішніх реаліях нашим жінкам.

Регіна спочатку намагалася натякнути на дружбу двох країн, чим викликала на себе бурю хейту та обурення. Зараз вона зайняла зовсім іншу позицію.

За її словами, вона не хоче руйнувати свою сім’ю з російським співаком Владом Топаловим, тому в її родині тему політики не підіймають. Їм складно знаходити спільну мову в питаннях війни, тому зараз знайшла такий вихід, а саме просто мовчати й не говорити про повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Свій вибір ця особистість зробила, тому в Україні зрадників бачити ніхто не хоче.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".