Влад Яма серйозно травмувався на “Танцях з зірками”: усі деталі екстреної госпіталізації хореографа

Після танцю з парою суддя проекту отримав травму та відправився до лікарні.

Один з чотирьох суддів проекту “Танці з зірками” Влад Яма, який танцював “чоловічу” постановку з парою Юлії Саніної та Дмитра Жука, після виступу відправився до лікарні. Про це стало відомо відразу після танцю.

Ведучий проекту Юрій Горбунов зазначив, що через отриману травму суддя і хореограф Влад Яма не повернеться на ефір. він висловив сподівання, що до наступної танцювальної неділі танцівник одужає і зможе зайняти своє суддівське місце на проекті.

Під час виступу Влад Яма травмував руку, невдало виконавши підтримку під час танцю з фронтвумен гурту The Hardkiss Юлією Саніною та її партнером Дмитром Жуком.

Сам хореограф зауважив, що давно мріяв поставити і станцювати такий “чоловічий” танець і вважає, що йому все вдалося.

Як розповів у сторіз Instagram  танцівник і суддя проекту, що такі травми бувають і нічого страшного не трапилося. Це неприємно, тому потрібно зробити знімок і подивитися що там. Також Влад Яма запевнив глядачів проекту та своїх прихильників, що з ним все добре.

Зауважимо, що тріо допрацьовувало танець всього за одну ніч до ефіру, адже суддя перебував за кордоном і тренування проходили в онлайн режимі. Про це розповів сам хореограф на початку прямого ефіру “Танців з зірками”.

На офіційній сторінці проекту було опубліковано відео з їхньої нічної репетиції.

У коментарях під дописом прихильники пари були впевнені, що до півфіналу потрапить Юлії Саніної та Дмитра Жука. А ще вони впевнені у перемозі улюблених танцівників.

На їх щастя сподівання виправдалися і глядачі зможуть побачити улюблену пару вже наступного тижня.

Схожі статті