Полякова і Єфросиніна там регулярно, а Сумська, Огнєвіч і Дорофєєва – ніколи: зірки, які не були на Мальдівах

Після довготривалої та напруженої роботи всім нам так потрібен відпочинок. Для когось це гори, ліс, море та курорти, а що обирають наші зірки та куди вони їздять?

Хороший відпочинок – це запорука гарної та продуктивної роботи, повної віддачі. Саме добре відпочивши, людина може повністю віддаватися справі, якою вона займається, адже тоді можна наповнитися силами та енергією, мотивацією та натхненням. Наші знаменитості, як ніхто інший, знають, як це працювати 24/7, постійно самовдосконалюватися, бути у формі та в кадрі. Добре попрацювавши, зірки добре й відпочивають. Одним із найвідоміших курортів для відпочинку є Мальдіви. Кажуть, це місце не є дешевим, навпаки – там дорого та по-світськи. Хто з наших зірок постійно там відпочиває, а хто ні разу ще туди не їздив?

Ольга Полякова

Знаменита українська співачка, виконавиця багатьох відомих пісень Ольга Полякова дуже любить відпочивати на Мальдівах. Туди жінка їздить із родиною чи не щороку. Полякова не один раз викладала в мережу фотографії з відпочинку, ділилася щасливими митями та гарними краєвидами.

Ольга Полякова
Ольга Полякова

Ольга Сумська

Легенда українського театру та кінематографу Ольга Сумська не їздить на відпочинок за кордон. А якщо там і буває, то все одно вважає найулюбленішим місцем наповнення енергією Карпати. Саме туди акторка їздить майже щороку, а на Мальдівах жодного разу навіть і не була.

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Злата Огнєвіч

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч теж не любительниця трендів. Вона не була на Мальдівах, проте встигла відвідати та полюбити африканський Занзібар, грецький Крит та українські Карпати.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Маша Єфросиніна

Українська телеведуча Маша Єфросиніна, як і її коліжанка Ольга Полякова, – прихильниця Мальдів. Жінка не рідко там бувала до початку повномасштабної війни, ділилася фотографіями звідти.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Надя Дорофєєва

Українська співачка Надя Дорофєєва теж жодного разу не була Мальдівах, вона обирає інші варіанти відпочинку: частіше це поїздки за кордон.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".