Насті Каменських не позаздриш: екс-дружина Потапа Ірина Горова розкрила його головний недолік у ліжку

Ірина Горова розповiла про особливiсть Потапа у ліжку. Але Настя Каменських цим не перймається.

Ірина Горова прожила з репером Потапом 15 років. За цей час у пари склалися хороші стосунки, які залишилися і після розлучення та шлюбу з Настею Каменських. Програмі “Зірковий шлях” продюсер розповіла, що поки вони з репером були одружені її часто сприймали як “дружину Потапа”. Але, схоже, жінку це не зачіпало.

Колишня дружина розповідає, що у Олексія Потапенка була одна дуже не гарна особливість. Він хропів. При чому хропів так, що Ірина Горова не могла спати.

Жінка зізналася, що боротися з цим було марно. Всі відомі способи або не допомагали взагалі, або допомагали на дуже короткий час. Як розповіла сама Ірина Горова, вона намагалася штовхати, лоскотати, будити чоловіка. А, іноді, сама йла спати в інше місце.

Потап та Ірина Горова
Потап та Ірина Горова

Ірина Горова поділилася навіть кумедною історією, яка виникла через таку особливість її колишнього чоловіка. Якось вони з Потапом поверталися після гастролей і одна з пасажирок попросила сусіда помінятися з нею місцями, настільки вона хотіла опинитися ближче до свого кумира.

Щастя дівчини тривало рівно до того моменту поки репер та його товариш не заснули. Саме в той момент фанатка дуже пошкодувала про своє рішення, адже їй всю дорогу довелося слухати хропіння чоловіків.

А от нинішню дружину репера Потапа, Настю Каменських, така нічна звичка взагалі не бентежить і спати не заважає. Настя каменських стверджує, що дивиться на Потапа як на кохану людину і приймає його з усіма недоліками.

Пртап і Настя Каменських
Пртап і Настя Каменських

Подружжя щасливе, що кожного ранку прокидається разом і не зважають на дрібні недоліки одне одного.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".