Замість дітей завели домашніх тварин: хто живе вдома у Хіменеса-Браво, Могилевської, Каменських і Суханова

Багато українських зірок обирають своїм пріоритетом не сімейне життя з дітьми, чоловіком та домашніми тваринками, а кар'єру ставлять на перше місце.

Українські знаменитості – справжній взірець трудолюбивості, прагнення до самовдосконалення, невпинної праці. Вони часто так багато працюють, що їм просто не вистачає часу на створеня сім’ї, адже робота займає все життя, а родина – це теж дуже кропітка праця. Багато хто із зірок заводить собі домашніх улюбленців. Та чи це через самотність чи через любов до тварин – невідомо, проте тваринки в наших зірок дуже гарні та милі.

Ектор Хіменес-Браво

Знаменитий український кулінар Ектор Хіменес-Браво любить хвалитися своїми домашніми улюбленцями. Чоловік часто показує своїх породостих песиків – бельгійських гриффонів. Ектор порівняв своїх улюбленців із членами сім’ї. Їх звати Лупіта та Чоко.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво з песиками

Наталія Могилевська

Українська співачка, виконавиця багатьох популярних пісень Наталія Могилевська теж живе не одна. Відома українська артистка – власниця прекрасного лабрадора. Собаку звати Айя.

Песик Наталії Могилевської
Песик Наталії Могилевської

Настя Каменських

Популярна українська співачка, хоч і заміжня за відомим продюсером Олексієм Потапенком, живе вона поки тільки з домашнім улюбленцем. Настя Каменських має домашнього улюбленця – песика бішона фрізе за кличкою Мімі, яка, до слова, не так давно народила цуценят.

Настя Каменських із песиком
Настя Каменських із песиком

Олексій Суханов

Знаменитий український телеведучий Олексій Суханов має прекрасного песика. Його звати Арті, він має породу йоркіп.

«Моя любов до нього, як і його бешкетування, — без перерви на обід та вихідних», — написав Олексій Суханов.

Олексій Суханов із песиком
Олексій Суханов із песиком

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".