Усі чоловіки Марічки Падалко: хотіла заміж за 60-річного, розірвала багаторічний шлюб і вийшла за росіянина

Марічка Падалко дуже відома тим, яку успішну кар'єру жінці вдалося побудувати на телебаченні, проте як там справи із особистим вона майже не говорить.

Марічка Падалко – знаменита українська телеведуча, відома журналістка з телеканалу 1+1. Саме разом із нею мільйони українців дізнаються про найновіші події, що відбуваються у світі, уже дуже багато років поспіль.

Якщо жінка активно розповідає про свої кар’єрні досягнення, то от про особисте вона радше мовчить, аніж ділиться, однак дещо та й відомо з життя популярної телеведучої.

Найперше – те, що наразі жінка одружена. Її чоловік – Єгор Соболєв, із яким Падалко виховує аж трьох чудових діточок. Відомо, що пара стала подружжям завдяки Марічкиній колезі по 1+1 Лідії Таран.

Коли закохані розставили всі крапки стосовно колишніх стосунків, родина Падалко спочатку не сприйняла її обранця. Мати жінки була категорично проти. До речі, на той момент Соболєв був ще й народним депутатом.

Марічка Падалко з чоловіком
Марічка Падалко з чоловіком

Та мало кому відомо, що основною проблемою узаконення стосунків між Падалко та Соболєвим були їхні попередні стосунки. Так-так, цей шлюб для Марічки вже другий.

Першим обранцем телеведучої був чоловік, про якого жінка не хоче розповідати. Відомо, що вони були разом аж п’ятнадцять років. Чоловік був дуже багатим, а жінка дуже любила свою роботу. Через це вона не хотіла дітей, точніше не спішила з таким серйозним кроком.

Окрім цього, не можемо не згадати ще одного важливого чоловіка в житті Марічки Падалко. Йдеться про синочка Михайла, якому зараз уже шістнадцять років. Він – єдиний син жінки. Михайло має ще двох сестричок Марію та Катеринку.

Родина Марічки Падалко
Родина Марічки Падалко

Ось така історія стосунків Марічки Падалко з чоловіками в її житті, які, безперечно, внесли неабиякі зміни в життя жінки з відомого на всю країну телеканалу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.