Ольга Сумська зізналася, що була поганою матір’ю для старшої доньки Антоніни Паперної: “Ми обидві плакали”

Ольга Сумська досі шкодує про втрачений час для доньки. Вона хотіла б проводити з донькою більше часу. але життя тоді розпорядилася інакше.

Українська акторка театру і кіно Ольга Сумська стала знаменитою завдяки ролі Роксолани у однойменному фільмі. Саме ця роль змінила все її життя і зробила з Ольги Сумської зірку.

До знакової ролі акторка багато працювала, через що страждали її відносини з рідними і вона сама.

Будучи молодою актрисою Національного театру російської драми імені Лесі Українки Ольга Сумська вийшла заміж за старшого на 16 років Євгенія Паперного. Вони прожили в шлюбі близько 5 років і від нього Ольга Сумська народила доньку Антоніну.

Olga Sumska and Ievgenii Papernyi
Ольга Сумська та Євгеній Паперний

Після того, як Євгеній Паперний та Ольга Сумська розлучилися, їхня донька жила з батьками акторки. Тоді артистка була задіяна у багатьох проектах і бачила доньку лише на вихідних.

Ольга Сумська пригадує, що відводячи в понеділок Антоніну до садочка, дівчинка довгий час стояла біля паркану, дивилася мамі вслід і плакала. Сама акторка теж плакала і не хотіла розлучатися з донькою так швидко. Акторка пригадує, що в неї самої тоді розривалося серце від розлуки з донькою, яку вона бачила лише на вихідних. Але обставини змушували йти на такі кроки.

Зараз Ольга Сумська, заслужена артистка України, намагається компенсувати доньці ту любов, яку вона не додала їй у дитинстві. Зіркова мама розуміє прагнення доньки проводити більше часу з дітьми. Вона сама хотіла провести більше часу з донькою, але обставини не дозволили.

В той час відносини між Ольгою Сумською та Антоніною Паперною не можна було назвати ідеальними. За словами самої акторки. донька досі на неї ображається за втрачене дитинство. Але тепер донька часто радиться з мамою щодо ролей у театрі та кіно.

Olga Sumska and her daughter Antonina Paperna
Ольга Сумська з донькою Антоніною Паперною

Після народження старшої доньки Єви Антоніні Паперній пропонували ролі у двох картинах: “Свінгери” та “Дві матері”. Проте дівчина відмовилася від них, а зіркова мама та бабуся підтримала рішення іменитої доньки.

Зараз найбільша мрія Ольги Сумської знятися в одному проекті зі своєю донькою Антоніною Паперною. Поки такої можливості немає, але зірка не втрачає віри в те, що у них таки буде спільна робота.

Схожі статті