Злата Огнєвіч після шести років очікування нарешті вивезла батьків з Криму: «Відбулося возз’єднання з сім’єю»

Тепер рідні співачки Злати Огнєвіч живуть під Києвом.

Українська співачка з Криму Злата Огнєвіч поділилася радісною новиною. Батьки зірки, які довгий час залишалися в окупованому Росією Криму, нарешті переїхали у власний приватний будинок на Київщині. Співачка також зізналась, чому рідні досить довго відкладали переїзд.

Сама Злата після окупації Криму жодного разу туди не їздила. Однак в Судаку залишились батьки 34-річної зірки – мама Галина і батько Леонід. Злата підкреслювала, що її близькі не підтримують окупаційну владу і не поміняли паспорти на російські, тому їм там важко жилося, з ними навіть не віталися. Тепер вони взагалі переїхали з Криму, повідомляє “КП”.

Злата поділилась з журналістами, що вони з сестрою Юлією дуже раді, що вдалося допомогти батькам переїхати у новий будинок неподалік від столиці. Зірка дуже щаслива, що тепер зможе бачитися з найріднішими людьми.

Злата Огнєвіч з батьками
Злата Огнєвіч з батьками

“У нас відбулося возз’єднання з сім’єю”, – зазначила Огнєвіч.

Злата розповіла,  що їхній сім’ї вдалося вирішити проблему з нерухомістю. Так, дім, у якому жили батьки зірки Злати, нарешті продали. За виручені гроші вони змогли купити житло під Києвом.

Артистка не стала розповідати, в якому саме домі живуть тепер рідні, але зізналася, що й вона також давно мріє про затишний будиночок за містом з власною студією. Злата вже навіть знає, яким буде дизайн нерухомості її мрії.

spot_img

Схожі статті