Зірка ТСН Лідія Таран показала вже зовсім дорослу доньку від Доманського: Василина росте копією зіркового тата

Лідія Таран - однолюбка чи сильна жінка, яку бояться чоловіки? А можливо вона просто усі ці довгі роки одинокості так і не побачила нікого на роль другого татуся для своєї підліткової дочки.

Так, ця розумниця і красуня телеведуча вечірніх новин телеканалу 1+1 мати-одиначка. Вона виховує 13-річну дочку Василину, яку народила від Андрія Доманського. Як дізнаємося з І-мережі, народила також, не будучи з ним у шлюбі.

Втім, це не заважає Андрієві брати участь у вихованні дівчинки. Він, як розповіла телезірка у одному з інтерв’ю, «готовий прибути на допомогу на перший поклик, навіть, якщо у нього будуть свої справи».
Не знаємо чи була вже така необхідність, чи ні, але Ліда не приховує, що Василина доволі непростий підліток і всі її зусилля полягають у тому, щоб спрямувати прагнення і енергію донечки в правильне русло. Про це вона ділиться зі своїми фолловерами на сторінці в Instagram.

Фолловери живо реагують на пости Лідії – висловлюють захоплення  підтримують компліментами: Доманська копія!»; «Батькова доця»; «На тата схожа»; «Красуні; «Дуже гарні ви, Лідія, і ваша дочка»; «Які ви прекрасні!».

З аккаунту усі й дізналися, що Лідія аж 10 днів перебувала у відрядженні в США. Вона поширила світлини, де тримається за Золотого тельця в Нью-Йорку, гуляє Мангеттеном і стоїть на тлі Білого дому у Вашингтоні.

Прогулка по Мангеттену
Прогулка по Мангеттену

А на наступній світлині вже бачимо довгоочікувану зустріч із найдорогоціннішим скарбом – дочкою, після повернення в Україну.

Виховувати самому дитину не просто батьківський обов’язок, це, у деякій мірі, подвиг. На це здатні лише сильні особистості. А Лідія Таран – професійна журналістка і чарівна жінка якраз такою і є. За це її й любимо.

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.