Епатажні героїні шоу “Супермама”: мама-чудачка, відома співачка та прихильниця африканської системи виховання

Учасниці розважального телешоу "Супермама", які найбільше запам'яталися глядачам. Про те, які екстравагантні методи виховання застосовують мами читайте далі.

Українські розважальні телешоу стали невід’ємною частиною побуту кожного з нас. Ми вмикаємо їх під час приготування їжі, прибирання або просто заради того, щоб весело провести час. Втім є програми, які окрім розважальної частини, містять дещо повчальне.

Коротко про передачу

До прикладу, усім відоме телевізійне шоу “Супермама” на прикладі героїнь показує, які методи виховання дітей варто застосовувати, а яких краще уникати. Діяльність кожної учасниці аналізує та оцінює психолог Дмитро Карпачов. Здебільшого учасниці дослухаються до порад та зауважень психолога, втім бувають форс-мажори, коли мами категорично не згодні з Дмитром.

У кожному випуску глядачі мають змогу побачити діаметрально протилежних мам, чиї методи виховання вражають із кожною серією все більше.

Епатажна співачка

У четвертому сезоні проекту взяла участь ексцентрична співачка з Дніпра Анастасія Арбузова. Кар’єру співачки жінка вдало поєднує із роботою в салоні краси, власницею якого вона є. Анастасія сама виховує доньку Машу, якій вже 10 років.

Свій епатажний образ та спосіб життя вона охоче прищеплює доньці. У свої десять років Маша має власний музичний хіт та кліп, який транслюється на різних медіаплатформах. Мама змушує дівчинку відвідувати різноманітні гуртки, у тому числі — танцювальний. Однак інші учасниці, які брали участь у зйомках програми, помітили, що подібна модель виховання не йде Маші на користь. Мами акцентували, що дівчинка погано читає, я для свого віку. Крім того, Анастасія дозволяє собі нецензурно виражатись у присутності дитини. Як не крути, але участь в проекті та провокативна поведінка дали поштовх до різкого збільшення підписників співачки.

Анастасія Арбузова з донькою
Анастасія Арбузова з донькою

Мама-чудачка

Так себе називає наступна учасниця проекту, мама двох маленьких донечок Катерина. Дівчина взяла участь у зйомках другого сезону “Супермами”. Її девіз по життю — яскраві емоції та яскраве дні передусім! Катерина дає повну свободу своїм донькам: їм дозволено лазити по деревам, бавитися їжею, вдягатися яскраво та нестандартно, і просто бешкетувати. Ця мама не здуває пилинки з дітей і не одержима стерильною чистотою.

Через таку вседозволеність та відсутність рамок, діти інколи дозволяють собі зайвого й грублять дорослим. На думку інших учасниць подібний підхід призведе до того, що діти стануть некерованими.

Катерина із донечками
Катерина із донечками

Прихильниця африканських традицій

Останню учасницю в нашому топ-3 звати Наталі. Вона мама двох дітей: 12-річного сина Соломона і 7-річної доньки Сандри. У шлюбі вона із африканцем і через це переймає традиції із батьківщини чоловіка. Жінка є власницею салону краси й має непоганий заробіток. Втім на шоу вона заявила про те, що утримуватиме дітей лише до 18 років. Далі вони мають вирішувати всі фінансові питання самостійно.

Інші учасниці відзначили, що Наталі недостатньо виконує свої батьківські обов’язки. Так, наприклад, догляд за Сандрою вона скинула на сина. Крім того, вона не пояснює доньці, що крадіжки це погано. Як наслідок, дитина регулярно краде батьківські гроші.

Загалом, Наталі приділяє всю себе чоловіку й догляду за ним, а базові потреби дітей ігнорує. Вона не вирішує проблеми сина з однокласниками в школі й пускає все на самоплив.

Наталі із Соломоном та Сандрою
Наталі із Соломоном та Сандрою

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.