Максим Галкін та Алла Пугачова вже 19 років разом, хоча в це ніхто не вірив: секрети кохання зіркового подружжя

Російський телеведучий і шоумен Максим Галкін опублікував спільне фото з Аллою Пугачовою і захвилював публіку.

Російський шоумен Максим Галкін на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram опублікував фото зі своєю дружиною, відомою співачкою Аллою Пугачовою, яке зворушило публіку. Фото присвячене їх 19-тій річниці їх знайомства. Хто б міг подумати, що пара вже так давно разом і все ще міцно кохають один одного. На фото Максим ніжно обіймає Аллу, не відводячи від неї погляду.

Максим Галкін і Алла Пугачова святкують річницю
Максим Галкін і Алла Пугачова святкують річницю

Про ніжні почуття між ними говорять і фанати зіркової пари. Вони у захваті від них і засипають компліментами у коментарях, а також бажають провести разом ще дуже багато щасливих років.

Коментарі прихильників зіркової пари
Коментарі прихильників зіркової пари

Нагадаємо, що Максим Галкін і Примадонна познайомились в далекому 2001 році восени, а вже в 2005 почали проживати разом. Офіційними стосунки стали лише в 2011 році.

Щасливі Максим Галкін і Алла Пугачова
Щасливі Максим Галкін і Алла Пугачова

Варто зазначити, що Алла Пугачова старша за свого зіркового чоловіка а 27 років, що викликає багато пліток навколо їх пари. Однак вони не реагують на жодну із них і продовжують щасливо жити разом. Цьому є підтвердження — спільні діти двійнята Ліза та Гаррі, які дуже на своїх батьків. Вони народились 18 вересня 2013 року. При цьому їх виношувала сурогатна мати.

Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми

А вже у цьому році, 1 вересня, діти зіркових батьків пішли у перший клас.

Схожі статті