Завидний холостяк Сергій Мельник на “Танці з зірками” зустрів кохання всього життя: більше не холостяк

"Танці з зірками" відкривають не лише нові сторони відомих людей, а й зводять споріднені душі.

Про роман між гімнасткою Анною Різатдіновою та екс-футболістом Сергієм Мельником всі дізналися на 11 “родинному” ефірі “Танців з зірками”. Учасники познайомилися під час 10-го ефіру, коли гімнастка та олімпійська чемпіонка Анна Різатдінова приєдналася до пари Сергія Мельника та Аделіни Делі. Тоді тріо виконало зворушливий вальс.

Після ефіру Сергій Мельник та Анна Різатдінова продовжили спілкуватися. За словами екс-футболіста їх з Анною об’єднали танці. До того ж вони обоє спортсмени, що теж зблизило пару. Вони стверджують, що до проекту “Танці з зірками” взагалі не були знайомі між собою.

Sergii Melnyk
Сергій Мельник

Олімпійська чемпіонка зауважила, що коли Сергій покликав її взяти участь у родинному вечорі “Танців” вона була приємно вражена. Екс-холостяк пояснив, що запросив дівчину, оскільки його родичі не змогли бути присутніми на проекті через смерть родича. Анна зізналася, що спільний тиждень у репетиційній залі дуже їх зблизив.

У свою чергу Сергій зазначив, що саме у репетиційні й залі пройшли їхз гімнасткою перші два побачення.

Anna Rizatdinova
Анна Різатдінова

Сергій знає, що у Анни від попереднього шлюбу з екс-депутатом Олександром Онищенком є трирічний син Роман. Проте особисто з хлопцем він не знайомий. Закохані поки не афішують стосунки і не розповідають як саме складаються їхні відносини. Поки Сергій брав участь у проекті вони частіше зідзвонювалися, ніж бачилися.

Колишні учасники поки говорять, що їм разом добре без оприлюднення відносин. Екс-учасник “Танців з зірками” говорить, що не любить слово побачення. Це, радше, були зустрічі, під час яких вони дізнавалися один про одного багато нового, спілкувалися і просто приємно проводили час.

Sergii Melnyk ta Anna Rizatdinova
Сергій Мельник та Анна Різатдінова

Сергій зауважив, що Анна підходить йому як жінка, оскільки вона турботлива, ніжна, а ще розділяє його інтереси. Саме це і зблизило пару найбільше. У свою чергу олімпійська чемпіонка стверджує, що Сергій це саме той чоловік, поруч з яким вона почувається маленькою дівчинкою. І їй це відчуття дуже подобається.

Пара поки не хоче зазирати у майбутнє та оприлюднювати стосунки, але Сергій та Анна вважають, що у них воно спільне.

Схожі статті