Чим хворіє Олег Винник? Повелитель вовчиць не втримав у таємниці правду про свій стан: “Загострення”

Знаменитий український виконавець Олег Винник більше року не підтримує зв'язок зі своїми шанувальниками і не розповідає від якої хвороби лікується.

Коли Олег Винник зник з інформаційного простору, навіть якого колеги не могли відповісти журналістам, де зараз перебуває повелитель вовчиць. І хоча впродовж декількох місяців шанувальники були досить терплячими та чекали на повернення артиста, з часом ситуація почала загострюватися.

Як виглядає муза Олега Винника Ніно
Чим хворіє Олег Винник

Лише після того юрист виконавця публічно заявила, що він перебуває в Німеччині, де проходить лікування. Який саме діагноз непокоїть чоловіка вказано не було. При цьому Олег регулярно передає автомобілі на передову, чому неодноразово були приведені фотодокази.

Чим хворіє Олег Винник

Так як зірка не виходить на зв’язок, єдиний спосіб дізнатися, що відбувається з Олегом Винником для журналістів – це спілкування з ізотериками. Так, раніше Слава Дьомін цікавився у Людмили Хомутовської, як насправді почувається виконавець, а нещодавно і команда ТСН навела інформацію, яку дізналася від таролога.

“Існують певні карти в Таро, які вказують на певні хвороби. У його розкладі ми маємо те, що у нього загострення, мабуть, хронічні хвороби, якісь його шкідливі звички стали дуже небезпечними і власне вплинули на здоров’я. Але сподіваємось, що міцний стрижень усередині нього допоможе йому пережити цей складний період”, — йдеться у сюжеті.

Примітно, що адвокат Олега раніше говорила, нібито він насправді через скасовував концерти через свою недугу до початку повномасштабної війни. Тоді на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася інформація про проблеми з горлом. Пізніше близький друг зірки та за сумісництвом його духовний наставник також розповідав, що стан повелителя вовчиць залишає бажати кращого, але він стійко бореться.

Тим не менш, певна частина аудиторії досі впевнена у тому, що хвороба – це лише виправдання, і насправді співак просто не хоче повертатися. Негативно до позиції виконавця поставилися і деякі його колеги. Натомість, наприклад, Оля Полякова, неодноразово вступалася за нього. Хоча чоловік залишив свою колегу без дуетної пісні, яку вони мали випустити разом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.