Наталія Могилевська відгуляла розкішне весілля і показала нареченого: багатий, молодий, ще й копія Влада Ями

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська багато років інтригує своїх шанувальників таємничими романами та секретним особистим життям.

За все своє життя знаменита українська співачка Наталія Могилевська була заміжня лише раз. Її шлюб вважається одним з найкоротших в українському шоу-бізнесі, адже протривав рік. Обранцем зірки на той час був Дмитро Чалий, але як стало зрозуміло пізніше, ощасливити виконавицю він не зміг.

Наталія Могилевська та Дмитро Чалий
Наталія Могилевська відгуляла розкішне весілля

При цьому пара розійшлася по взаємному бажанню і змогла зберегти після розставання дружні відносини. Незабаром на шляху артистки зустрівся Єгор Долинін, якого вона пізніше називала коханням усього свого життя. З ним вона перебувала у цивільному шлюбі, а до розпису та весілля справа так і не дійшла. Розставання з ним також було найважчим у житті артистки.

Наталія Могилевська відгуляла розкішне весілля і показала нареченого

З тих пір Наталя Могилевська намагалася більше не ділитися подробицями того, що відбувається поза камерами. Шанувальникам залишалося лише здогадуватися, з ким зустрічається виконавиця і за кого потенційно може вийти заміж.

Наприклад, співачці приписували роман з її партнером Владом Ямою. І навіть кохана дівчина танцюриста сильно приревнувала його до зіркової партнерки. Незабаром хореограф одружився з красунею Ліліаною і питання було закрите.

Тим часом Наталія Могилевська бачила весілля лише у якості гості. Не так давно вона завітала на розкішне торжество, яке було влаштовано Владом Дарвіном та його дружиною. Пара вирішила побратися у досить незвичайний спосіб, адже влаштувала свято у тайському стилі.

Наталя Могилевська відгуляла весілля

Дрес-код був дуже жорстким, і всі гості прибували у червоних нарядах. У той самий час Влад та його благовірна спочатку постали у білих костюмах, а коли почали розважати гостей разом з іншими артистами з’явилися і в чорному одязі.

Примітно, що Наталія Могилевська та Влад знайомі досить довго, адже зустрілися за часів а Фабрики зірок. Завдяки цьому старту чоловік зміг стати впливовою особистістю в українському шоу-бізнесі і вийти на рівень самої Наталі Могилевської. Хто зна, можливо співачка також запросить пару на своє торжество, яке імовірно вже не за горами, так як нещодавно Могилевська зізналася, що знаходиться в серйозних стосунках.

Схожі статті